Přejít na obsah

Stěrače


Dzarin

Doporučené příspěvky

Nevím jak u škodovky, ale u Hyundaie jsem měl origo stěrače z výroby 2 roky. Pak jsem je vyměnil opět za originál přímo od dealera, ale ty už po půl roce dělaly šmouhy. Takže to asi nebude úplně stejný výrobek. Jinak na britském Škoda fóru si dost stěžují na kvalitu stěračů u Karoqa. Jaké zkušenosti mají místní uživatelé, co už Karoqem nějakou dobu jezdí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravim,po13 měsících provozu, Karoq 2.0Tdi 110kw style 4*4 Dsg, originální stěrače začaly drnčet,poskakovat.Odmaštění okna i gumiček nepomohlo.V lednu výměna za stěrače BOSCH Aerotwin 3 397 007 863.Lepší než origo  z výroby (Valeo) a s opatrností se dají rozebrat a vyměnit samotnou gumičku s trochou úpravy č.dílu 1K0 955 429 B,která je originální díl na VW v ceně cca 130kč.Toto mám vyskoušeno a převzato ze škoda yeti 1.4Tsi 2011 najeto 125000km a škoda yeti 2.0 Tdi 4*4  2013 90000km tam pasují bez úpravy.Dopručuji všem.Výrazně lacinější než předražený originál.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

@budis Ono nejde o to jestli jednoduse nebo slozite. Ty sterace se u novych aut casto "parkuji" v takove poloze, ze jsou castecne skryte pod kapotou. Duvod? Vzhled, odpor vzduchu, aerodynamicky hluk,.... Potrebujes-li je z jakehokoli duvodu odklopit, musis je dostat do takove polohy, aby to slo. A k tomu je navod, pripadne rada tu na foru, kterou jsi dostal. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎13‎.‎04‎.‎2019 na 7:55, velkepeni napsal:

Menil ste uz niekto zadny stierac?aky popripade odporucate?mne nenormalne vrzga.dokonca ani neprilieha celou dlzkou ale to je detail

Od manzelky odlicovaci tampon a namoc ho do liehu,alebo kludne aj do slivovice a pretiahni nim gumicku zoparkrat.Uvidis,co z nej zotries dole.Mas mlade auto,pohybujem,ze bude uz na vymenu suci.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Nj, holt Rapid a Octa maj jiný typ, resp. výrobce stěračů … to co mám teď na Klokanovi je parodie na stěrač, přesně jak na videu, se mě to zdálo podezřele vachrlatý oproti stěračům bývalých embéček už od koupě, ale nebyla pořádná příležitost stírat, takové ty jarní deštíky v pohodě … včera v pořádné bouřce jsem ale na stěrače těžce nadával a vzpomínal na stěrače dřívějších embéček, které vodu po setření nevracely zpět na sklo … při výměně budu muset koupit kvalitnější a nekupovat předražený pseudoorigolowend ve škodovkárně B).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...