deto Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Nemam problem s vydrzou stieracov aj bez extra starostlivosti - vacsinou ich vymenim 1x a pak auto ide z domu. Zvacsa mi vydrzia cca 3 roky - 80-90k km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 před 12 hodinami, deto napsal: Nemam problem s vydrzou stieracov aj bez extra starostlivosti - vacsinou ich vymenim 1x a pak auto ide z domu. Zvacsa mi vydrzia cca 3 roky - 80-90k km. Tak tomu se mi nechce věřit že ti vydrží tři roky. To je snad ani nepoužíváš jinak si to nedovedu vysvětlit. Najedu cca20-25ti ročeně a po roce vržou a matlají po skle. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubaq Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Souhlasím. Já těch 20-25 tis. najedu cca za půl roku a zvlášť vždycky po zimě je rozdíl staré / nové stěrače jasně patrný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 To by chcelo napísať nejaký román o stieračoch ..to je sen toto čítať niekedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartakcz Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Nemá někdo zkušenost s těmito stěračů? Sedí - ten kratší stěrač je 475mm - mám pocit, že je delší než originál? https://www.autokelly.cz/Product/BO-3397007620/9413855/39849642;39850140;7;4855400;44889257;44901186;44901336 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiby1810 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Zdarec, stalo se někomu, že měnil zadní stěrač a neseděl adaptér na uchycení? Na obrázku vlevo nově koupený BOSCH a vpravo původní originální. Přehodit adaptéry nelze, protože uchycení není kompatibilní...magořina Ptal jsem se dodavatele a dle VIN kódu je ten nový správný, tak nevím kde udělali soudruzi chybu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtual Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Na webu Bosch se dá zkontrolovat kompatibilita podle auta, sám jsem podle toho objednával na O3 a pasuje bez problému... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Tohle bych viděl na Kamiqa, Scala a ne Karoqa. Kompatibilní(resp zaměnitelný) rozhodně nejsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex.333 Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Od doby, co na autech používám tekuté stěrače, tak stěrače dobře a hlavně TIŠE stírají. Jen nekupujte ty ve velkém rozprašovači za pár korun například v Kaufu apod. Fungují, ale jen týden, maximálně dva. Skvěle mi fungoval METABOND Clear, teď používám K2 Vizio PRO. Metabond je na jednorázové použití, K2 se nanáší rozprašovačem, takže je na více použití - tedy výrazně levnější. Vydrží míň, ale i tak je to několik měsíců. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martt Posted March 26 Share Posted March 26 Stěrače mi přišli stejně blbě jak Shybimu 1810, přední i zadní Bosch...vracím je a 20min jsem tam dával zpátky ten původní stěrač...zřejmě příliž ostré hrany v kovové lyžině které se zaryly do plastu stěrače a ten nešel nasunout a zacvaknout... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy Posted March 27 Share Posted March 27 Tak už nám po roce vržou a poskakujou taky.....na první servis jdu až v listopadu, tak budu muset koupit nějaké provizorní, než nám je vymění.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy Posted April 3 Share Posted April 3 Bosch...tak uvidíme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winnererglory Posted September 11 Share Posted September 11 V 12. 4. 2019 na 18:37, budis napsal: Asi se zeptám blbě, ale jdou vám vyklopit stěrače? Mám na mysli, když chcete třeba umýt čelní sklo. Možná, že už se to dneska tak nedělá, ale když to zkusím, tak mě naráží o víko kapoty a nejde je odehnout. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted September 12 Share Posted September 12 To je víc než pět let starej příspěvek 🙄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1. Posted September 12 Share Posted September 12 No a? Aspoň sa trochu snažil hľadať a nezakladal zbytočne nové vlákno o tom istom, za čo by od moderátorov určite dostal pochvalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted September 12 Share Posted September 12 @e1. Když se ptáš... Pravda je, že jsem nedopsal odpověď .To bylo mířeno na to, že hned pod vláknem je několik odpovědí na řešení "problému". Peace 😇 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts