Jump to content

Stěrače

Dzarin

Recommended Posts

před 12 hodinami, deto napsal:

Nemam problem s vydrzou stieracov aj bez extra starostlivosti - vacsinou ich vymenim 1x a pak auto ide z domu.

Zvacsa mi vydrzia cca 3 roky - 80-90k km.

Tak tomu se mi nechce věřit že ti vydrží tři roky. To je snad ani nepoužíváš jinak si to nedovedu vysvětlit. Najedu cca20-25ti ročeně a po roce vržou a matlají po skle.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1

• 4 months later...
  • 3 months later...

Zdarec,

stalo se někomu, že měnil zadní stěrač a neseděl adaptér na uchycení?

Na obrázku vlevo nově koupený BOSCH a vpravo původní originální.

Přehodit adaptéry nelze, protože uchycení není kompatibilní...magořina

Ptal jsem se dodavatele a dle VIN kódu je ten nový správný, tak nevím kde udělali soudruzi chybu...

20230820_140527.jpg

• 2 months later...

Od doby, co na autech používám tekuté stěrače, tak stěrače dobře a hlavně TIŠE stírají. Jen nekupujte ty ve velkém rozprašovači za pár korun například v Kaufu apod. Fungují, ale jen týden, maximálně dva.

Skvěle mi fungoval METABOND Clear, teď používám K2 Vizio PRO. Metabond je na jednorázové použití, K2 se nanáší rozprašovačem, takže je na více použití - tedy výrazně levnější. Vydrží míň, ale i tak je to několik měsíců.

• Líbí se mi 1

• 4 months later...

Stěrače mi přišli stejně blbě jak Shybimu 1810, přední i zadní Bosch...vracím je a 20min jsem tam dával zpátky ten původní stěrač...zřejmě příliž ostré hrany v kovové lyžině které se zaryly do plastu stěrače a ten nešel nasunout a zacvaknout...

• 5 months later...
V 12. 4. 2019 na 18:37, budis napsal:

Asi se zeptám blbě, ale jdou vám vyklopit stěrače? Mám na mysli, když chcete třeba umýt čelní sklo. Možná, že už se to dneska tak nedělá, ale když to zkusím, tak mě naráží o víko kapoty a nejde je odehnout. Díky. 

VmnastraKaroq.thumb.jpg.abbb706f7f71e778e85e0e2b6d479c01.jpgVmnastraKaroq.thumb.jpg.abbb706f7f71e778e85e0e2b6d479c01.jpg