Přejít na obsah

Škoda SCALA


Petrzi

Doporučené příspěvky

V 11. 12. 2018 na 11:23, Joker 85 napsal:

Škodovka vydělává průměrně na autě 2x víc než Volkswagen. 

Tolik to nebude. Musis brat ale to ze v DE je vetsi mzda a jiny naklady nez v CZ. Kdyby skodovky vyrabeli v DE ve WV tovarne tak to bude uplne stejne jako s vyrobou jejich WV

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu.

Pan Vlček se oficiálně a zcela jasně vyjádřil ohledně spekulací Scala RS, ale jak vidno, někteří stále jedou na své vlně.

U portálu auto.cz mě to už ani nepřekvapuje.

Když už tady reaguji, chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo více zainteresovaný mohl přiblížit, v čem se vylepší služby Škoda Connect tzv. verze 2.0?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Joker 85 napsal:

Skoda_Scala_vs_Audi_A3_vizualni_srovnani_Perex_503_0.jpg


Áno, podoba tam je, ale len podoba. Audi je pekná. Zato tá Scala vyzerá ako keby sa Fabia 3 nechala pretiahnuť Hyundaiom. 
Predná časť vyzerá ešte celkom fajn, bok je klasická škodovka. Ale tá zadná časť ? ? To čo je ? ? Podľa mňa je to humus. Bez urážky. 

Čakal som, že po takom krásnom aute ako je Superb 3 pôjde dizajnovo Škodovka hore, ale mám pocit, že dobré časy skončili.

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 12/14/2018 at 11:16 PM, miklisek said:

Fotky z FB z clubu Škoda Rapid Oficial. Bohužel trochu zkresleno optikou focení mobilem bez odstupu. Ale jakýs-takýs náhled na to, jak bude vypadat zadek bez prodlouženého skla a chrom paketu na oknech tu je.

 

Tak nakoniec som sa s mojim photoshopom celkom trafil :) Podla tej hnedej Scaly usudzujem, ze bude mozne objednat dlhe sklo na 5. dvere aj bez panoramatickej strechy, co je (aspon pre mna - odporcu tejto srandy) super sprava ;)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim jestli si pochopil muj komentář a nebo ja ten tvuj, ale myslel jsem to tak, ze anténa asi zmizne. Co jsem videl fotky i nižších výbav, tak tam byla taky ploutev. Je také mozne, ze to maji jenom na testování a pak tam bude klasika anténa. 

Editováno: , autor: Mics0d
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je otázka co mají opravdu za výbavu, ona ta ploutev bývá kvůli GPS, a to může být navigace, nebo to může být kvůli E-Call (pozice GPS). Jinak to zatím bývalo tak, že anténa nebyla, nebo byla ploutev. Popřípadě byla anténa vždy a potom anténa s GPS. Panorama bývá bez antény i ploutve. Samotná ploutev nemá příjem FM, pokud je pouze ploutev, je FM anténa integrovaná do skla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím zda to někomu bude užitečné ale dnes jsem se bavil z jedním člověkem který má na starosti výrobu a kontrolu kvality u tohoto modelu a pomalinku rozjíždí výrobu s tím že cena by se mohla pohybovat od 350 000 kč + 

víc mi toho nesdělil asi to mají zakázané 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...