Přejít na obsah

Škoda SCALA


Petrzi

Doporučené příspěvky

U nás je už ve většině podzemních CNG v pohodě a je zákaz jen LPG. Ty kola jsou otázka, ale nevěřím tomu, že je zadní výztuha nárazníku jiná než u jiných verzí. Pokud ano, tažné nainstalovat lze, legálně lze na něm vozit kola, jen se s ním nesmí tahat vozík/přívěs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi bude řada lidí, kterým nebude kufr na úrovni "běžné nižší střední" vadit. Jde o to, kolik to bude žrát. Jestli 66kW motor (a kolik tak asi bude mít v reálu) nebude mít spotřebu paradoxně vyšší než 1.4/1.5 CNG v Octavii. Podle toho pak bude vycházet "výhodnost".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak, co se týče tankování CNG, tak mám staženou aplikaci "CNG stanice" kde mě to ukáže plničky v okolí včetně otevírací doby a ceny. Platit se dá většinou kartou, ale vyřídil jsem si CNG kartu od Inoggy a od Bonettu, je to zdarma, podepíše se smlouva a člověk může tankovat . Akceptují to většina plniček. Jednou za měsíc přijde faktura, když CNG kartu použiji, jinak se nic neplatí ikdyž bych to nevyužíval. 

g-tec-skoda-fuel (1).jpg

Editováno: , autor: Skodascalacng
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...