Přejít na obsah

Škoda SCALA


Petrzi

Doporučené příspěvky

Ja dom nasiel jednu. 1.6tdi strieborna style dsg elektricje sedadla. Tie uz by sa nesklapali snad. No cena je tam zaujimava iba pri skofin a protiucet. Inak asi by som chcel ambition zadne dvere uz z plechu, aby sa dal pouzit nosic na bajk. 

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 5. 2020 na 14:12, xtrack napsal:

@Husita a co paket komfort a extra? Tohle budeš objednávat, nebo už Ti stojí doma?

 

Ne, jesště doma nestojí. Jak jsem psal jinde, chci počkat na facelift. Tohle je takový nástřel, co bych chtěl v autě mít. O paketu komfort jsem neijak neuvažoval, ale nakonec jsem ho přihodil, ale zase jsem ubral interiér Suedia.

Paket extra ne.

Editováno: , autor: Husita
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@csabac ta sleva na škofin je jak kde, 20-25tis, u naší Scaly jsme se dohodli na ceně jako pro škofin minus dalších 10tis. Ale slyšeli na heslo " dnes máte peníze na účtě" 

 

@Husita no nevím, pokud chces kupovat, teď máš ideální příležitost, ceny padly na dno, navíc se od 1.4 zdražilo a další zdražení bude po novém roce jak píše @atlan potřebují se prodávat auta na baterky, ne spalováky.

Pokud by jsi měl zájem, jedna červená velvet 1.5TSi DSG v plné s tažným bez kůže a panoramy stojí v Olmiku za 530, pak stříbrná v Hradci za 515.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já osobně sleduji cenu skladovek asi cca. měsíc a za ten měsíc se ceny nikterak nesnížily. Prvotní cena vypadá lákavě, ale po rozkliknutí nabídky a zjištění, že to platí jen při výkupu a úvěru přes škofin člověk vystřízliví..

Píšeš, že na ně funguje "peníze na dřevo". Obeslal jsem asi 15 autosalónů s tím, že jsem schopen platbu provést při uzavření smlouvy ihned na místě (okamžitou platbou), ale nikde se mi nesnažili nabídnout lepší cenu než inzerují, respektive dostat cenu při koupi v hotovosti na úroveň té ceny přes výkup+škofin.

Otázka je jestli by třeba neslevnili při osobním jednání, ale kvůli zjištění, že ne se mi mnohdy přes celou republiku cestovat fakt nechce.

Pouhý jeden den vydržela super nabídka na modrou scalu (pakety Extra+komfort,prodloužená záruka) za cenu 499 000 Kč v hotovosti (449 000 Kč výkup + škofin). Hned mi ji někdo vyfoukl :-( Bohužel pod 500 tisíc (při ceně v hotovosti) jsem se nikde se zmíněnými dvěma paketamim v 1,5 TSI DSG nedostal :-( Kdyby ano, tak hned beru...

 

Kdyby alespoň člověk věděl, kde se ceny dostanou v nadcházejících měsících...Zda konečně skladovky slevní anebo ne..Zda vláda zavede šrotovné anebo ne..Nejhorší je, že příští týden nejspíše prodám současné auto a budu tedy muset koupit nové (pokud chci letos na dovolenou :-)) Při mém štěstí měsíc po koupi půjdou ceny o 50 tisíc dolů a vláda zavede šrotovné a mě jebne :-) 

Editováno: , autor: hannys85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nie kazdemu sa paci o3. ako auto isto lepsie ako scala vlastnostami, no su dovody, preco je scala tahun pre niekoho. pre mna to bol tvar zadnych dveri pre nosic na bajky, ktori skrz plastoveho spojlera bez tak neviem nahodit :D. kompaktne rozmery, obluba htb, atd. rozhodne ale na o3 nesiaha scala

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, zde není volná diskuse. Hospodu najdete jinde, tam si pindejte o čem chcete. Včetně fantasmagorií o jakési cenzuře na základě toho, že se to fabrice nelíbilo. Administrace fora není v tomto případě povinna cokoli komukoli vysvětlovat - příspěvky mimo téma a tím pádem mimo pravidla fora se mažou bez upozornění (článek č. 3, odst. 5). Tečka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, chtěl sem Scalu edici 125 let, ale po dlouhém váhání jsem se rozhodl pro Fabii 125 let, protoze Scalu už mám.auto uz mam zamluvené u prodejce, protože jsem nechtěl čekat, ale teď mi zarazilo v ceníku, že zadní kotoučové jsou za příplatek.to.jako v základu jsou bubny vzadu?mám objednou 1.0 tsi 81 kw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, zavolám tam, ale me jen zarazilo, ze se jeste používají bubnové brzdy.o prostor mi nejde, ale říkám si, k čemu mít 2 stejná auta.Akorát sem se nesvez, ale počítám, že motor bude stejný jak spotřebou tam výkonem jako u Scaly, které  jsou pouze 4 Kw navíc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...