Jump to content

Škoda SCALA

Petrzi

Recommended Posts

Auto z venku stále jako starý model,ale treba až sundaji maskovaní tak úžasnu.

k tomu display,pro me absolutní zbytecnost,nejlepší řešení je motoricky zajížděci do palubky,

pouzit pouze kdyz potřebuji navigaci,nebo něco měnit v nastavení.

Info o rádiu a jiné blbosti tam fakt nepotřebuji.

Nov

Tak jako u OIII asi ne, ale dle polohy ručky a šířky panelu to bude něco mezi starým RAPIDem a OIII, což je dobře.

Já osobně jsem zvědav na objem kufru, protože ač ortodoxní RAPID liftbagysta (hlavně tedy kvůli jeho vyváženým tvarům a čistému designu), začíná se mi to auto docela zamlouvat.....

• Líbí se mi 1

před 19 hodinami, Lukason napsal:

@ČudlR ........ říká ti něco slovní pojem ,, předseriové auto" ? Očividně asi ne.

Tam se na nějaké krabacení a další věci nehraje, pokud to není vysloveně zkoumáno.

Tady to neni ovsem tento pripad ;)

Vim co to znamena, ale sedacky tam asi pouzity nedavaj a tvarove jsou prakticky stejny s jinejma ze skodovek, tak proto jsem se ptal kolik to ma najeto ze jsou takhke v haji ;-)

Jestli je na "RZ" název modelu, trošku si zaspekuluju... Já na začátku vidím S :)

Tedy bych tipoval onen Spaceback. Což bych bral, protože Popular nebo Felicia se mi fakt nelíbí, respektive mi to k tomu autu nějak nejde.

A nebo to bude taky jen začátek "Škoda..." :mellow:

Edited by Qual