tiktak Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Podívej se na moji šedou myš, jsou tam fotky po montáži je to FL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raca2904 Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 V 30. 8. 2022 na 18:07, kacer1 napsal: Karoq FL má stejný výplně dveří jako před FL. Umím sehnat. Ahoj, poslal jsem ti SZ, snad dojde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Pro zájemce o tapeci pište do ZS, další sady k dodání!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Ihned k dodání dvě sady tapeců, objednáno, ale nevyzvednuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raca2904 Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Také bych chtěl poděkovat @kacer1 za dodání tapeců. Dneska jsem je lepil a paráda- sedí jako zadek na hrnec :-D ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 před 22 hodinami, raca2904 napsal: Také bych chtěl poděkovat @kacer1 za dodání tapeců. Dneska jsem je lepil a paráda- sedí jako zadek na hrnec :-D ... Děkuji za pochvalu a předám dodavateli. Dveřní výplně vypadají hned hodnotněji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibso Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 V sobotu som ich nahodil. Sedia vyborne a vyzerá to parádne 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 (edited) Sady tapecu ihned k dodání pište do SZ. Omezený počet!!! Edited November 18, 2022 by kacer1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) Pro zájemce o tapeci, pište jen pokud máte opravdový zájem. Objednal jsem na základě požadavků zájemců x sad, když došly tak po kontaktování se ozvalo jen pár zájemců. Nehodlám to financovat ze svého, nebo příště vyberu zálohu.😉 Edited November 18, 2022 by kacer1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.P.61 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 V neděli jsem objednal a včera dorazily. Díky za rychlé dodání. Lepit budu, až se oteplí, nemám vyhřívanou garáž. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 před 12 minutami, P.P.61 napsal: V neděli jsem objednal a včera dorazily. Díky za rychlé dodání. Lepit budu, až se oteplí, nemám vyhřívanou garáž. Není zač, jj lepit když je teplo, nebo nahřívat horkovzduškou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palev Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Uplne stejne jako @P.P.61. Diky @kacer1 za rychle dodani, perfektne zabalene a popsane, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne111 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 @kacer1, včera mi prišla zásielka. Ďakujem za rýchle dodanie a kvalitne zabalený balík. Vyzerá to výborne, ale lepiť sa bude až keď bude teplo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Děkuji všem za pochvalu a předám info dodavateli. Vánoční objednávka tapeců, dodání pod stromeček,🎄 pište do SZ.😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Pro zájemce o textilní výplně dvě sady okamžitě k dodání. Vánoční dárek ještě pod stromeček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiby1810 Posted January 20 Share Posted January 20 V 10. 12. 2022 na 12:54, kacer1 napsal: Pro zájemce o textilní výplně dvě sady okamžitě k dodání. Vánoční dárek ještě pod stromeček. Zdravím, byla by ještě jedna sada k mání? Mám zájem ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra16V Posted January 20 Share Posted January 20 @Shiby1810 necituj příspěvek přímo nad sebou, viz. pravidla fóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 20 Share Posted January 20 @Shiby1810 máš SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecka Posted January 23 Share Posted January 23 Jaká je cenovka výplně? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 25 Share Posted January 25 @kecka máš SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted January 26 Share Posted January 26 (edited) Informace pro zájemce, kontaktujte mě pouze pokud opravdu chcete tapeci do dveří nic jiného nemám. Další omezený počet sad ihned k odeslání. Edited January 26 by kacer1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts