Přejít na obsah

Podřené/promáčknuté dveře a blatník


mbrazdil

Doporučené příspěvky

Úplně rozleštit to nepůjde, bohužel je to moc hluboké a úplně chybí vrchní lak, takže jedině přelakovat celý blatník. Každopádně vzhledem k rozsahu bych to asi neřešil, možná trochu přeleštit aby to alespoň trochu zmizelo. Při  lakování je vždy trochu risk, že se na 100% nechytne přesný odstín, takže to může být ještě horší :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wittmann má pravdu. Šikovnej lakýrník si s tím poradí a udělá rozstřik. Asi před půl rokem jsem běhal po lakovnách taky s blatníkem. Někdo mi to docela šikovně nakop kolenem přímo na hranu, aby to nešlo vytáhnout bez poškození laku. Sranda za 5 tisíc a celolak. 

2017-12-22-5840_q1_q1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se po delším odmlčení opět hlásím :) Auto jsem si tento týden hodil do AS na opravu. Trvalo jim to celý týden, v pátek odpoledne jsem si pro auto šel. Nakonec cena opravy byla necelých 30 tisíc s tím, že mám nové dveře (spoluúčast 5 tisíc).

Aby toho nebylo málo, tak jsem po tom co jsem odjel ze servisu zjistil, že mi nejde stahovat oknu u spolujezdce. Nahoru je slyšet, že motorek spíná, ale když jej chci stáhnout tak vůbec nereaguje ani od řidiče tak ani spolujezdce. V pondělí to tam vezu znova ... Co k tomu dodat ...

Další věc, kterou jsem objevil (včera) byly podřené panty vyměněných dveří viz. foto. Mám to řešít?

1.JPG

2.JPG

3.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám auto kompletně v pořádku. Nakonec mi museli vyměnit spínače na obou stranách, protože byly špatné. Nějak tomu nerozumím, když jsem dával auto do servisu na opravu dveří, tak vše fungovalo a po této opravě nefungovalo stahování okna spolujezdce ani od řidiče tak ani od spolujezdce. Kdyby to bylo spínačem, tak by to mělo být jen na jedné straně a ne na obou. V každém případě je to divné, ale hlavní je že to dali do pořádku :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...