Přejít na obsah

Hudba z mobilu přes bluetooth


Doporučené příspěvky

Ahoj, mám v autě Columbus a používám ho s mobilem Honor 7 s androidem. Když chci poslouchat hudbu z mobilu přes bluetooth, ukáže mi to jen aktuálně přehrávanou skladbu a šipkama jde měnit skladby jen dopředu a dozadu. Žádný seznam mp3 tam vidět není. Když dám volbu playlist, jen hláška že playlist není k dispozici. Nemáte někdo zkušenost jak to řešit, aby se mp3 z mobilu daly přes bluetooth nějak inteligentně zobrazit a vybírat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V mobilu mám předinstalovanou aplikaci Hudba, která si sama vyhledá všechny mp3 v mobilu a ty se dají třídit do složek Seznamy skladeb nebo Oblíbené. Rádio v autě si sice taky samo vyhledá všechny písničky v mobilu, ale tohle třídění ignoruje. V Boleru u oktávky mi to aspoň ukázalo seznam skladeb, ve kterém šlo listovat.Columbus v Karoqu nic :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Když je mobil připojený kabelem přes Android Auto, tak mobil nejde použít jako zdroj hudby kromě Spotify nebo Google Music Play. Hudba uložená v mobilu nejde najít a přehrát. Jediná možnost je odpojit Android auto a připojit mobil jen přes bluetooth a pak přes Media a zdroj BT-audio najít a přehrát uloženou hudbu. Další možností je nahrát hudbu na USB nebo SD kartu a přehrávat ji z toho média. Vzhledem k tomu, že moje auto má jen 1 USB vstup, tak preferuju SD kartu, abych nemusel pokaždé vyndavat USBstick, když chci připojit Android Auto.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...