Přejít na obsah

LED žárovky do zadních světel


Swordfish76

Doporučené příspěvky

Obraz mi nebliká, ale po nainstalování LED žárovek do zpátečky se mi vyskytl jiný problém a to že se mi display na přístrojovce někdy vůbec nepřepne na obraz ze zadní kamery, ale zůstane tam i během couvání rádio. Dnes to zkusím vrátit zpět na klasické žárovky a budu to pozorovat. Nějak se mi nezdá, že by to mohlo souviset, ale jistý na 100% si nejsem.
Možná je vadné čidlo, ale zase když se zapnou zadní světla, tak by mělo čidlo na řadící páce být OK, ale možná jsou tam čidla dvě.
Mám Karoq 1.5 man Style.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nechápu proč dneska člověk koupí auto a jsou tam žárovky... V interiéru nesmím mít žluté žárovkové světlo snad 10 let a poslední rok jsem stejného názoru i na vnějších blinkrech (efekt je prostě parádní) a zpátečce (tam zase člověk vidí o dost líp). Pokud nebude vadit že není video ze Škodovky potažmo Karoqa pro ukázku posílám naše přibližovadlo po výměně žárovkového blinkru za led ;) dnes je už auto osazeno lepšími ledkami a je full-led kromě bixenonů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak vsichni tusime Skovku by led zarovky zruinovali.

Nehlede na to ze maji radove vetsi zivotnost a tudiz by se tolik nevydelalo na servisu.

Jak vime vetsina lidi si dnes z duvodu lenosti nebo gramlavosti nevymeni ani kolo natoz zarovku.

Dal bych si ale pozor na STK, budou remcat ze zarovky nejsou homologovane.

Taktez pojistovny budou timto operovat...

Editováno: , autor: zwan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém nehledám žádnej. Blinkry sem málo svítit neviděl, jen je někteří výrobci na svých modelech pitomě umístili. Proti LEDkám nic nemám, sám je mám v interiéru a v couvačkách. Jen sem chtěl vědět, co Tě vede k názoru, že světlo, který svítí víc, je bezpečnější pro provoz? Zrovna blinkry se mě nezdají jako bludičky, ono vlastně žádný světla, pokud jsou tedy v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Určitě by nebylo na škodu ještě silnější, ale myslím že by byl pak problém s kamerou, blikala by.

Když rosvítím v garáži zářivky ( LED) kamera u auta blikala, myslel jsem že je to kvůli ledkám ve světlech ale po vypnutí osvětlení v garáži to přestalo.

Spíš je problém v konstrukci couvaček, odfláknutá optika , jen aby tam něco svítilo, to  ŠA neřeší , že by řidiči chtěli taky vidět při couvání večer.:wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim si, ze to blikani kamery v garazi bylo zpusobeno tim, ze kazda zarivka (i jeji nahrada za LED) blika 50x za sekundu. Frekvence el. site je 50Hz. A kdyz se to slozi se snimkovou frekvenci kamery, tak se to projevi jako bliknuti. Proste kamera Ti zobrazi snimek, kdy zrovna zarivka nesviti, a to se projevi jako bliknuti.

Ledky v aute (jejich prikon) by Ti blikani nemely ovlivnit. Nevim ale jake parametry ma el. sit v aute. Dulezite je, jestli jsou svetla napajena stejnosmernym nebo stridavym proudem.

Editováno: , autor: Pytlák
Upresneni.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...