Přejít na obsah

Hrdza popri osvetleni SPZ


suppressu

Doporučené příspěvky

Mmm auto nema ani 4 roky tak sa cudujem, lebo na fobii 1 som s takymto niecim neprisuel do styku. Preto som siel opat do skodovky....no ale ako kukam tak ziadna vyhra. Este stale je v zaruke, servisak povedal ze zjavne sa vymenia cele dvere,len ci to bude mat nejaky zmysel ak zas budu po troch rokoch hrdzaviet. A kadial sa tam ta voda dostava? Ak by to bolo od spodu od naraznika tam by mozno pomohlo tomu trosku pomoct silikonom okolo osvetlenia....i ked si myslim, ze uz to v skodovke maju podchytene a uz sa tento problem nebude opakovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak by to nahradzala led osvetlenim bolo by to fajn i ked prave tym, ze som si kupil led (china error free) osvetlenie som na to prisiel. Lebo original treba dokodovat a ja akosi neviem rozbehat Caristu. Servisak cosi vravel o novych dverach, lebo opravu nepovazujem za stastne riesenie...no vsak uvidime. A dik za link postudujem....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Konecne po dlhom case som sa dopracoval k autu. [emoji56] Nove dvere, ledkove osvetlenie tak vari to uz hrdzaviet nebude.
Co ma ale dojalo, dali tam novy model klucky ktory je uplne ale ze uplne na prd. Na tri krat stlacat a fakt ze poriadne stlacit aby clovek otvoril dvere..tomu sa povie upgrade. Ale vari je to len novotou a ono sa to vybeha [emoji5]. Alebo sa mylim a zas niekto nieco zvrzal v servise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...