Metox Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 (edited) Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo již neřešil hlášku z palubního počítače a info obrazovky "Závada: osvětlení vozidla". Žádné bližší info, jako co a kde to nepíše (podle obrázku možná levé přední světlo). Objevuje se to po každém zapnutí zapalování. Obešel jsem celé auto a vše svítí, jak venku, tak uvnitř. Mám o3 kombi + xenony. Motorky natáčení fungují, přepínání dálkových také. Napadá někoho něco? Asi diagnostika, co? Našel jsem k tomu toto: https://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/27511-porucha-světel/ , to by odpovídalo. Jaká parametrizace? Edited September 26, 2018 by Metox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metox Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 také i tam jsem se díval Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek Pastorek Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Napadlo mě - pro zapnutých xenonech řasy svítí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metox Posted September 27, 2018 Author Share Posted September 27, 2018 (edited) Ano, svítí. Na zahraničním fóru jsem se dočetl, že to někomu řešili přehráním sw. Jiný zas psal, že prý závada na stavítkách náklonu pro xenony, co jsou na zadní nápravě. Že je resetovali a znovu kalibrovali. Nechápu.. Každopádně bez servisu to stejně nedám. Dám pak vědět. Edited September 27, 2018 by Metox 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metox Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 Ahoj, tak závada zřejmě odstraněna. Na diagnostice nic nenašli, chyba nikde. Navíc po připojení přístroje kontrolka zhasla, hlášení znizelo, po odpojení se zas rozsvítila. Prostě blázinec. Odpojil baterku, nechali stát, připojili, zas svítidla. Nakonec přehráli software ŘJ a zhasla, nesvítí. Tak snad konečně.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejdys Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Zdravim, mám úplně stejný problém, svítí kontrolka poruchy světdel a oranžový trojuhelník a píše to: závada osvětlení vozidla, přitom všechno funguje, při připojení diagnostiky se hláška smaže a diagnostika žádnou závadu nehlásí, po odpojení se hláška opět zobrazí. Kolik si řekli v servisu za přehrání software? Budu tam muset taky zajet, protože to je otravné. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metox Posted April 7, 2019 Author Share Posted April 7, 2019 V 15. 2. 2019 na 8:01, dejdys napsal: Zdravim, mám úplně stejný problém, svítí kontrolka poruchy světdel a oranžový trojuhelník a píše to: závada osvětlení vozidla, přitom všechno funguje, při připojení diagnostiky se hláška smaže a diagnostika žádnou závadu nehlásí, po odpojení se hláška opět zobrazí. Kolik si řekli v servisu za přehrání software? Budu tam muset taky zajet, protože to je otravné. Dík Bylo to za pár stovek. Myslím do 300,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipsii Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Čau, taktiež mam problem na mojej octavii 3 mi hlási chybu závada: osvetlenie vozidla. Riešil to niekto? Že vraj treba nový software pre BCM dokážem to urobiť s VCDS. Alebo musí auto do Škodovky. ??? ĎAKUJEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Tento týden aktualizace SW, kontrolka již nesvítí. Cena cca 300 Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts