Přejít na obsah

Konec Rapidu


radlat

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny přítomné, rád bych si objednal posledního Rapida Spacebacka, dokud to jde.

Chtěl bych jednoho z posledních kousků ve verzi Style s tříhrnkem 81kW. Nevíte, do kdy prodejci přijímají objednávky? Nerad bych to prošvihl. Podle mého zjištění co prodejce, to jiná informace. Mám zkušenost s jižní Moravou - někde říkají do konce září, někde minimálně do konce roku. 

Pamatujete, jaká byla praxe s předešlými modely, kdy zda je představen nástupce se ještě dají objednávat výběhové modely?

A poslední věc se týká MR2019. Víte někdo, zda v posledním modelovém ročníku došlo k nějakým vylepšením, doplněním/očesáním výbavy?

díky za poznatky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rapidů se už vyrábí poměrně málo kusů a je (byla) dlouhá dodací lhůta. Náběh nového modelu je údajně 2KT 2019. Při současném výrobním tempu nepředpokládám, že by se vyráběl nový model se starým zaráz. Už tak mají na lince dvě karosářské verze Fabie, dvě Rapidu plus Toledo.

 

Suma sumárum, neodkládal bych to. Akční model zatím žádný není a podle mě ani nebude. Fabia cenově povyskočila, Rapid zůstal na svém. Svým způsobem je akční současný standardní ceník.

 

Co se tak dívám, tak na skladech se po faceliftu (a konci AM Fresh) objevují primárně verze Style. Kupodivu velmi často bez paketu Plus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau,na Populára bude úplně nová linka,supermoderní ?,což bude asi trochu trvat ,než to vychytaj....takže se budou moci vyrábět oba dva současně ,Rapid i Populár...a taky proč by dělali MR2019 když by se vyráběl jenom 14dní  v roce 2019...

 

Editováno: , autor: Sklennny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže MR se dělá od srpna (2018) do srpna (2019).....
Jelikož jsou kapacity v MB našponované, podle mě fiknou oba modely najednou. Stejně potřebujou kapacitu pro SUVčka, takže ta bude na úkor Rapidů. Akorát že nové auto bude nabíhat pomalu a prodeje začnou reálně až na jaře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ja objednal stávajícího spacebacka, protoze jsem dostal celkem dobrou slevu cca.  12% a manzelka potrebuje auto, stávající uz by mel být na konci výroby celkem vychytaný, jsem trochu staromil a líbí se mi přední maska i xenonové svetla a jednoduchost vozu. Nový bude samozřejmě modernější a možná i hezčí, ale toho bych chtěl s 1.5TSI a to bude asi cena současné octavie a nebude v nabidce hned. A taky nechci auto v zakladni vybave, ty jsou vzdy osklivý.. A Woody ma pravdu, protoze linka bude uplne nova a ta ma vzdy hodne much... 

Editováno: , autor: Sklennny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Sklennny napsal:

CarCard_133979481.pdfAhoj, ja objednal stávajícího spacebacka, protoze jsem dostal celkem dobrou slevu cca.  12% a manzelka potrebuje auto, stávající uz by mel být na konci výroby celkem vychytaný, jsem trochu staromil a líbí se mi přední maska i xenonové svetla a jednoduchost vozu. Nový bude samozřejmě modernější a možná i hezčí, ale toho bych chtěl s 1.5TSI a to bude asi cena současné octavie a nebude v nabidce hned. A taky nechci auto v zakladni vybave, ty jsou vzdy osklivý.. A Woody ma pravdu, protoze linka bude uplne nova a ta ma vzdy hodne much... 


Sleva je to dobrá. Byla něčím podmíněná? Úvěr, výkup vozu apod. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...