Přejít na obsah

Zámek zadních sedadel


orydl

Doporučené příspěvky

Dnes jsem poprvé od koupě sklopil zadní sedačky v kombíku a teď zámek správně nezapadne, to znamená, že je stále jakoby zamčený a sedačku (respektive opěradlo) nelze zajistit. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Nejde ten zámek odjistit ani silou a to dokonce ani tou větší silou. Má někdo nějaký nápad, jak to co nejjednodušeji svépomocí opravit? Je to skrývá závada na reklamaci? 

Předem děkuji za jakýkoliv nápad nebo radu. Pokud mi někdo nabídne i své služby, určitě se nějak v Praze a okolí domluvíme.

Na první fotce je nefunkční zapadá (práva strana) a na druhé fotce ta funkční. 

 

 

20181001_235557.jpg

20181001_235619.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A zkoušel si ještě znovu zatáhnout za ten vrch, jako kdyby si chtěl sedadlo sklopit ? Nebo jako obráceně - zatlačít ten červený jezdec co vyjíždí, jestli ti nezůstal seklý a pak znovu zatáhnout a odjistit sedadalo ?

Pokud to nepomůže, bude to na výměnu, ale ještě jsem neslyšel, že by se tohle někde měnilo a bůhví, jestli se dá nějak sehnat ten mechanismus nový a za kolik.

 

U koho by si to chtěl reklamovat ? U Škodovky jako skrytou závadu u X let starého auta ? Je to normální mechanická porucha. Možná by si to uhrál na to, kdyby si auto kupoval nové a dneska poprvé sklopil sedadlo, ale pokud ojeté, nikdy nevíš, kolikrát předchozí majitel sedadlo sklopil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...