Přejít na obsah

Dálkové ovládání


Šváb

Doporučené příspěvky

tak s tim tapicerungem jsi mě zarazil :D to zas nvim ja kde je :D ,ale pokud ses dostal až k motorku stěraču ta kjsi byl u pruhodky, je centralně za nim ;) ,a jak jsem psal z interieru se tam nejlip dostaneš takovou pidi dirou za budikama , ono na todle to nak nepomysleli a palubka v Fll a ROO je v jednom kuse :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak daleko jsem nebyl je to jen prostě ta první vrstav vzadu v motoru co drží na 5 šroubkách z toho hliniku no šroubky to není to zprávné slovo spíše kolečka ktetý se šroubují na karoseii na závit.a v tom interieru za budíky se dostanu když sundám krytí nad pedálama jak je tam ten polistirén?A ještě dotaz co myslíš tím torpédem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže torpedo to je to v červenem ovalu

jinak postupuješ tak že sundaš stěrače žlute kroužky

pak sundaš těsněni , pak musiš odšroubovat takove plastove matky co drži torpedo zelene kroužky (je jich tam vic)

pak odpojiš ostřokovače a vyndaš torpedo , pod nim je taky takovy torpedoidni kus plastu , drži jej stejne plastove matice co torpedo.

pruhodka je označena fialově a nahazi se v prostoru mezi motorem a interierem přesně pod stěračema

pruhodka do meziprostoru je označena modře

post-63075-0-47838500-1349196203_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Centrální zamykání má vstup na konektoru T23a/6 centrální jednotce konfortního systému (J396) (strana řidiče), Ukostření přímo - zamknout; ukostření přes odpor 180 ohmů - odemknout. Záleží jestli "nějaký Keetec" disponuje patřičným výstupem. Vhodnejší je napsat přesný typ, nebo vložit návod - pak se dát relevantně poradit.

Ahoj. Diskuze skončila zrovna v tom nejzajímavějším. Taky řeším problém problém jak zapojit dálkové ovládání Keetec cz 100 do Fábie I s centrálním zamykáním. Návod od Keetec je tady http://alarmtuning.cz/stahnout-soubor.htm?id=1309. Ale nějak v tom tápu. Formulace jako například sekvenční výstup a impulzní vodič mně naprosto nic neříkají. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...
  • o 7 měsíců později...

Přesně to samé řešila někdy před rokem či dvěma kolegyně a zjistili jsme, že druhý klíč normálně funguje, takže nejspíš v háji mikrospínač tlačítka odemykání prvního klíče. S jistotou to nevím, protože když zjistila, že druhý klíč funguje, přestala to řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...