Přejít na obsah

1.5 TSI - škubání při rozjezdu


milda 1

1.5 TSI DSG/manuál - škubání při rozjezdu  

351 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Včera vše v pořádku, výjezd od servisu se studeným motorem bez klokana. Vypadá to OK.

Ráno jsem jel firemním. Odpoledne jedeme Opava-Jeseník přes Opavu,Krnov, PL ve špičce tak uvidíme ? Opava bude ucpaná, takže courání a v Krnově je pár kruháčů. Ptal jsem se v servise co řešili a bylo mi sděleno,že to řešil kolega a neví ? To je fakt na posrání. Však po servise vždy někdo volá z ŠA a ptají se na spokojenost, tak jim řeknu jak to bylo. Když se člověk nezeptá, tak nic neřeknou navíc. Takže prej jen update řj a nic víc s tím nedělali, nic neměnili. Večer napíšu pocity.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

☺️ No nemohu za to že to dříve nejde. Ale na první dobou to vypadá OK. Odpoledne uvidíme více a po víkendu taky. Takže budu zde průběžně posílat pocity.

To mi řekněte že jsem první zde co má nový soft řj ? Karoků je zde více a zatím nikdo ?

V servise jsem dostal jen toto:

SMINOLTA-OB19040506300.jpg

Editováno: , autor: Michal B.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kéž by se to vyřešilo, protože jinak je motorová nabídka koncernu velmi chůdá a v podstatě není co kupovat.

Každopádně přístup ŠA je otřesný, nicméně v čase konstantní výmluvy byly vždy a na všechno. Řekl bych, že jinde to není lepší a je to obecný vztah velkých firem ke koncovému zákazníkovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cca.150km s novy softem. Ve špičce jsme projeli opavu,krnov,prudnik a glucholazy a nakonec jesenik. Mnoho rozjezdu,popojizdeni a vypadá to ze to bude v pořádku. odpoledne rozjezd se studenym motorem a v pohodě,žádný klokan. Celkove se mi zda ze rozjezdy jsou jakoby takové hladsi a pro auto lehci.i nízké otáčky nevadí,předtím to skoro zdechlo a ted se zda ze ok. Nebudeme dělat ukvapene zavery,ještě nějaké kilometry nalitame a pak budeme hodnotit. Spotřeba bude stejna. Opava-jesenik pres polsko za 6,3l/100km ve čtyřech lidech a plny kufr vc.kola od staršího syna. Minuly týden jsem mel 6,2l spotrebu. Co se tyka predjizdeni,akcelerace vse stejne jako předtím, auto živé.

Editováno: , autor: Michal B.
  • Líbí se mi 1
  • Díky 2
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže zdá se že to cukání je pryč. Včera cesta Jeseník - Opava, provoz celkem hustý ve městech, množství rozjezdů a vše na pohodu. Já se jen bojím zimy, ale to je daleko, radujme se. Ano byly náznaky cuknutí, ale nijak jsem to ani nepostřehl. . Až se žena vrátí z lázní tak uvidíme až se projede ona co řekne.Za mě tedy zdá se vyřešeno. Jsem zvědav jak dopadnou kolegové s karokem. Já mám od čtvrtečního updatu nalítáno cca.300km. Spotřeba +- stejná, při akceleraci rychle spotřeba leze nahoru a dolu se jí moc nechce.  Jinak cesta zpět ve čtyřech lidech, dvě kola v kufru a plný kufr věcí a 5,8l/100km a průměr 55km/h. Jenom drobnost co jsem postřehl při předjíždění když člověk zadepne plyn tak několikrát se zdálo že to pocuklo v té akceleraci a zvedajících se otáčkách. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si taky myslím, že tam bude trochu něco jinak. Když se nad tím zamyslím tak mi to i dává smysl, protože proč jsou lidi co jim to nikdy nedělalo a vám co jste měli problém museli vymyslet SW. Jenže to se asi nedozvíme. Důležitý je, že novy SW cukání studeného motoru odstranil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaujimave ale je ze boli aj v minulosti motory ktore skakali a ktore nie. U niektoreho modelu auta sa to prejavovalo vo vacsej miere a u niektoreho v mensej aj ked by to malo byt pre dany model konstrukcne rovnake v minulosti aj s rovnakym sw v danom case. Tak kde je sakra ta pricina a ren rozdiel preco to niekomu skace a niekomu nie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Tondula napsal:

Ted jsem si vyzvedl auto a o novem softwaru nemluvili ale vymenili mi nějaké čidlo tlaku  paliva. Zítra dám vědět...

První zkouška, vypadá ze se to o moc nezlepšilo. Možná to skáče jen kratší vzdálenost. 

Editováno: , autor: Tondula
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...