Přejít na obsah

1.5 TSI - škubání při rozjezdu


milda 1

1.5 TSI DSG/manuál - škubání při rozjezdu  

351 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

? neboj budu zde referovat. dřív než ženě ? Myslím že to bude chtít čas aby si soft sedl, ale o víkendu opět Opava-Jeseník  zpět + lítání po městě tak uvidíme. O víkendu cca.300km nalítám. Někdo to zde psal, že po 500km už by měl jít vidět výsledek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som bol minuly tyzden v servise na vymenu koncovky tazneho zariadenia a ked som sa pytal na novy software tak povedal ze pre moje auto nie je nic nove. Mam 1,5 bez OFP 5/2018. Mali by na to iniciovat zvolavaciu akciu ked sa to riesi pre viacero aut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@PeppoVčera mi volali ze servisu,protože jsem  to řešil z ŠA , 26.3.byl vydán opravný sw,který následně zrušili a pro 1,5 tsi model. rok 2018 bez filtru nic není , včera jsem to sám kontroloval  přes erwin  v systému ELSAPRO, který používá i servis.Dneska jsem dával auto do servisu,mění mi  zadní destičky a možná i kotouče, na to je vydané TPI a znova jsme kontrolovali jestli je nový sw pro motor a není.Auto vyrobeno  duben 2018.

Dale mi tvrdili že to konzultovali ze ŠA a je možné přehrát sw přes kanál 1 pro  1,5 tsi s filtrem OPF  model  2019 a vyzkoušet ,ale  to nedoporučují.

Je v tom trochu víc zmatek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já měl mít dnes auto hotové a asi nebude? Důvod se neví, netuším jestli něco netají nebo já nevím. Technik po telefonu řekl že ještě něco řeší ?

Přehrání softu,přezutí gum a očista auta je dle mě formalita za hodinu musí být hotovo a ? Byl jsem týden objednaný dopředu.

Auto tam mají od včerejšího rána, v 9h jsem vůz odevzdal a mělo to být včera nebo až dnes ráno a najednou se neví.......Po práci tam naběhnu a zjistím co se děje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na britském fóru někdo psal, že už má po updatu. Auto skáče dál a jediný rozdíl je v tom, že už mu to nechcípá, což mu předtím dělalo. Už tam nikdo neřeší jestli jim to opraví nebo ne, teď tam všichni řeší jak správně a rychle vrátit auto a dostat zpátky peníze a zdá se, že se jim to i daří.

 

Chtěl jsem si koupit 1.5 TSI, no nevím co teď budu dělat, asi jezdit dál tím co mám a doufat, že škodovka přijde s nějakým jiným motorem, protože nafťákem bych si moc nepolepšil.

Editováno: , autor: NiceOne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, cilda1 napsal:

@rayx já mám 05E906018 P sw 6020,tohle co píšeš je pro model. rok 2019a s filtrem,ale třeba se pletu.

 

Nepleteš, to je přesně ono B) holt si to ŠA neuvědomila a vydáním /7 zblbla všechny, přitom stačilo přemýšlet a nebýt zbrklý ...

Prostě lidi co píšou ta TPI asi nekomunikují s techniky, ty verze updatu a příslušná auta/ECU šla rozkodovat už z vydání balíku dat, jako to třeba tady udělal ferda25

 

@Michal B. Třeba to budeš mít přelakovaný, když jim to padlo ze zvedáku ... :_icon_smich2: Trochu a snad jen černý humor :t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To cilda1: ano vidím že tam je update ŘJ , ale něco dalšího to tam asi nepsalo ? Já jim hlásil krom přezutí i brzdy a restartující amundsen. Chlapi nebejt fora zde tak asi s autem skáču jak debil a myslím si že neumím se rozjíždět. 

To rayx: i to se mohlo stát, nebo kdoví co ? Ale je třeba do vážnosti situace vnést také trošku humoru. Ještě že mám firemní auto, jinak bych na ně více tlačil.

To Niceone: no taky sem tam mrknu na diskuzi web UK a čtu si a nestraš ? 

Editováno: , autor: Michal B.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem zvědav jak se to do příštího čtvrtka vyvine, stejně tam musím, reklamovat tažné. Asi nečekám, že se to nějak s novým SW zásadně zlepší, nejraději bych to vrátil. Btw minulý týden jsem měl to štěstí jet vzadu a byl jsem překvapen jak je špatná zadní náprava, teda tlumení nic moc, ale to je do jiného tématu..

Editováno: , autor: Dzarin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dzarine, nijak se to nevyvine, máš stejně jako cilda jistě 05E906018P bez OPF z 6/2018 a pro tu zatím nic není ...

Ke Karoqu detaily k ECU

05E906018P DS9+G0K, G1C+TJ7+7MV
05E906018R DS9+G0K, G1C+TJ7+7CP od 30.7.2018
05E906018S DS9+G1D+TJ7+7CP od 26.11.2018

 

V UK zatím první uživatel ve skutečnosti v Norsku tvrdí, že hopsání je pryč, jen se musí trochu více šlapat na plyn ... dejte tomu čas na adaptaci po flashnutí B)

https://www.briskoda.net/forums/topic/461809-15-tsi-with-7-speed-dsg/?page=4&tab=comments#comment-5222343

 

tohle bude spíš jen troll s jedním příspěvkem ...

https://www.briskoda.net/forums/topic/446820-15-sel-first-gear-issue/?page=72&tab=comments#comment-5221841

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Michal B. napsal:

Technik po telefonu řekl že ještě něco řeší ?

 

Podle občanského zákoníku máš nárok kontrolovat průběh opravy, takže bych ho se slovem "něco" poslal slušně do prdele. Že buďto začne normálně srozumitelně (a ne jen nějak) komunikovat, nebo, že si pro auto okamžitě dojdeš a Škodovku dudeš informovat o jejich přístupu. Snad ví, sráč, proč si tam auto nechává, tak ať to na řekne. Nebo Ti To zbořili jako Beutičkovi.....?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...