Přejít na obsah

1.5 TSI - škubání při rozjezdu


milda 1

1.5 TSI DSG/manuál - škubání při rozjezdu  

351 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Bonup napsal:

Co takhle pro FL_05E906018C tam nic neni? Nevadi hlavne at tyhle updaty pomuzou oni to potom rozsirej i o dalsi typy. Sem zvedavej jestli se to zlepsi. Dejte vedet. Dik.

Zeptej se v jiným servisu a nech si ukázat příslušné TPI, můžou se cukat ale když ho nedají na papíru, třeba s nimi bude řeč. O tom 7420 víš, pro Supa novější zatím není ...

Info že by ta 7420 pro Supa měla řešit občasné nestartování je kec, to by s tím měl stejný problém i Karoq a Kodiaq ...

 

Nebo si zaplať hodinový přístup na erWin a zkontroluj si vydaná TPI pro Tvůj vůz sám, pokud najdeš jinou info než Ti byla poskytnuta servisem, třeba Ti ŠA bude cenu za erWin kompenzovat B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za info. Jo o 7420 vím, ale v servisu říkal že to neřeší skokana a ať počkám na nějakej další. Sice jsem na někde na webu našel že i 7420 pomůže, ale počkám ještě chvíli, třeba dorazí něco i na Supa. Hlavně jestli to co vyšlo teď problém bude řešit pak už by snad neměl být tak velkej problém pro Škodovku do adaptovat ina jiné typy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@FoFo2 Ta slabší varianta se do Škodovek nedává, takže zde asi moc zkušeností nebude. Upřímně, asi bych raději šel do 1.0 TSI 85kW, ušetříš, ten motor jede v Leonu skoro stejně a díky dvouhmotě je i ten litr kultivovaný. Ale nové 1.5 TSI by prý měli být lepší, no jestli tomu tak opravdu je se ukáže asi až v zimě :sleep:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych to nebral za bernou minci, ale že si dovolí na tak zásadním trhu, jakým D je, kde na ní utrží více jak na jiných trzích, mít konfigurátor delší dobu "asi v nepořádku" to je u němců divný ... 1.5 jim pod škodovkou zmizela minimálně cca od 11.7. a do dnes ji tam nevrátili ...

1.5 téměř nemá v nabídce ani Skoda AT (překvapivě ji nabízí  jen pro Kodiaq), Karoqa si tam objednáte buď s 1.0TSI 85kW nebo 2.0TSI 140kW ve Sportline ...

a stejně tak Skoda CH, asi jsou tou 1.5 přednostně vykrývány jiné trhy a značky koncernu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, man.kar napsal:

1.5 TSi nemá ještě homologaci, ČR má právní výjimku pro konfigurátor a zobrazuje všechny motorizace i bez technických dat. Německo zobrazuje pouze motory s TD.

Je to tam i napsané v hlavičce konfigurátoru na úvodní stránce. Směrodatná je dostupnost v objednávkových systémech autorizovaných prodejců. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 25 minutami, rayx napsal:

Asi jsem slepý, hlavičky na D, AT a CH kofigurátoru nic takového nepíší ...

 

No pak tu vyjímku má jistě i Skoda UK, Skoda ES a další evropská zastoupení ...

 

 

Nemají výjimku a proto ani nic psát nemusejí.

Všechny ostatní WLTP relevantní země kromě ČR ukazují v CC pouze motory, které mají technická data.

 

Oba ty odkazy na UK a ESP, co jsi poslal jsou na MR2019 modely, takže out of date :)

Zjednodušeně řečeno, každý modelový rok se "homoluguje" znovu. 

Editováno: , autor: Yogg
doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No však právě, stačí na ty např. UK a ES CC mrknout ...

 

EDIT - reakce na MY2019

Už jsme sice trochu OT, ale tím bys říkal, že si UK, ES, a další trhy můžou nakonfigurovat i nyní MY2019? Trochu haluz z koncernového hnízda ...

Ale máš pravdu, CC opravdu ukazuje MY2019 ... Aspoň např. pro poláky to maj po lopatě hned v okně a ne někde pokoutně ...

Editováno: , autor: rayx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@rayx Veřejný konfigurátor neznamená, že si můžeš něco nakonfigurovat do výroby. U nás šlo v konfigurátoru konfigurovat CitiGo, nebo třeba i Rapida po ukončení objednávek. Prostě jsou to dva rozdílné systémy a veřejný konfigurátor je pouze informativní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, sheep-master napsal:

Uz je článek i v češtině. Alespoň se to rozkřikne a nebude to veřejné tajemství.?

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/majitele-skod-vw-seatu-a-audi-s-motory-1-5-tsi-trapi-stejny-problem-reseni-zatim-nema/

Nevěř tomu, že se u nás něco změní, byly u koncernu fatálnější závady (abych neplácal vodu - konkrétně se jedná o motor 1,8 TSI CDAA) - a také se o nich psalo, v zahraničí bylo i různým způsobem řešeno, a stejně byl problém u nás v ČR tlačen před sebou a vyřešen až do konce výroby motoru nikdy uspokojivě nebyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...