Přejít na obsah

automatické zamknutí po rozjezdu


mcz

Doporučené příspěvky

zdravím,

mam Skoda OII combi pri rozjezdu nad 20Km/hod se zamknou všechny dveře to byl pochopil ale pri zastavení se odemknou jen predni a zbytek je zamkly (kuft si nejsem jisty) ale ty zadní se vzdycky zamknou a musím rucne odblokovat tlacitkem coje u rucni brzdy. Nevíte nekdo jak tento bezpectností prvek zrusit nejspise to je nejaka detska pojistka nebo nevim. diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny dveře jdou otevřít dojím zatažením za kliku, nebo vytažením klíčku za spínačky či tlačítkem na středovém tunelu. Tak to mám já . Jinak mi to kódovali v servisu jestě před předáním nového auta.

přiklad jedu a vidím nekoho znameho aže ho vezmu zastavim a jeto zamklé...vypinam motor nehodlam protože budu pokracovat a otevirat dvere taky nebudu protože nikam nepotrebuji jen sem zastavil znamému který potrebuje nastoupit a nemuze dokud nezmacku tlacitko to mi prijde celkem na nic, malé deti nemame ze by vypadavali z auta za jizdy a prinejhorsím bych sito zamkl uz rucne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...
  • o 2 roky později...

Dobrý den. Měl bych takový dotaz. Mám O II FL, k tomu mám dvoje klíče, úplně stejné, originály, ale pokud použiji první, tak se auto během jízdy nezamkne samo, ale pokud použiji klíče druhé, tak se auto po pár sekundách jízdy automaticky zamkne. Chci se zeptat, jestli je to normální. Je možné, že jedny jsou nakódováné na uzamykání během jízdy a druhé ne? Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...