Jump to content

Divné zvuky motora

Piťuka

Recommended Posts

Zdravím chcel by som sa vás spýtať na čudný zvuk motora za studena na volnobeh...je to štrkotavý pravidelný zvuk z pravej spodnej strany motora...keď sa motor zohreje tak to už počuť len fonedoskopom medzi remenicou a olejovou vaňou...r.2016 najazdené 45000 Octavia 3.ma s tým niekto skúsenosť ?prikladám subor: najlepšie to počuť od 40dsiatej sekundy kedy som vložil telefón medzi pravé predné koleso a podblatnik

Ďakujem

motor.mp3

Edited by Piťuka

Četl jsem ze tady s tim mají borci problem u Rs ale dela jim tento zvuk za tepla, pisou ze to vyměnili a zvuk porad je stejný sdilim co psal :

Je to olejové čerpadlo...v škode ti povedia že to je prirodzený zvuk toho čerpadla...aj keď ho vymeníšbude to robiť. Bohužiaľ sa s tým nič nedá spravit

Edited by Richinc

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

No ja mam rs combi 2014 a keď nastartujem auto tak ma taky zvláštny pískavy zvuk, ak prejdem 1 alebo 2km tak to už nepočuť. Robí to len vtedy keď nastartujem auto úplne prvý krát v Danny den, keď prejdem nejakú vzdialenosť a potom ho zase nastartujem tak už ten zvuk nevydáva,len keď prvý krát nastartujem. Prikladám nahravku

20983

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...