Přejít na obsah

Výměna termostatu teploty chladící kapaliny


Markonius

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Ahoj chtěl jsem se jen zeptat jak jsi dopadl pri vyměne ?Kamarad ma asi taky problem s termostatem.Auto se v jeden okamzik ohreje na 90 stupnu pak zase teplota spadne treba na 70 a kdyz jsme staly v kolone tak az na 40 stupnu a to jsme predtim jely cca 90 km uz.On ma neustale problem s regeneraci DPF, filtr byl ve firme vycisten a po 100 km opet regenerace ktera se nedokonci a auto spadne do nouzaku.Nekde jsem cetl ze auto musi mit minimalne 70 stupnu aby probehla uspesne ale kdyz mu to tak kolisa tak bude asi nutna vymena.Je to jak zacarovanej kruh.A mam pak obavy i o EGR ventil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Takže to tak komplikované není? On ten termostat vcelku funguje, sice sráží tepltu na ca 80°C, ale teplota oleje se drží okolo 90°C. Ani v létě na dálnici pak neukazuje více jak 95°C (vyjma, kdy jsem za Yetim táhnul další auto, tak jsem se dostal v táhlém stoupání na 110°C), ale beru to jako nutnost v budoucnu, tak se na to připravuji, hlavně, psychicky. ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím,mohu se zeptat?měl jsem Yetinu v servisu na výměnu termostatu.Na faktuře jsou 3hod.prace mechanika.Pripada mi to celkem dost.Pri hodinových cenách servisů.Podle videii je to blbá práce,ale že by to trvalo 3hod.?Nemáte někdo podobnou zkušenost?díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...