Přejít na obsah

Nefunkční světlo po výměně


TR_FBIJ

Doporučené příspěvky

Včera jsem měnil světla na Fabii (2005, Junior, 1.2HTP). Když jsem zkoušel, zda je vše v pořádku, tak jsem zjistil, že levé světlo (u řidiče) nesvítí, respektive svítí pouze dálkové. Směrovka, parkovačky a potkávačky nesvítí.  Žárovky jsem kontroloval, všechyn jsou v pořádku, pojistky jsou také v pořádku. Jediné co mě napadá je problém v konektoru u světla. Napadá vás, co by to mohlo být ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 hour ago, bunicek said:

Řekl bych že je špatná kostra, pokud má  světlo 2x žárovku H7 mělo by mít dvě kostry. Jednu pro dálku a druhou pro ostatní  žárovky ve světle....

Vše jsem zkontroloval, všechno dotáhl, vypojil a zase zapojil a stále nic. Jsem v dělání s auty úplný zelenáč. Dělal jsem vše podle manuálu ale mohl jsem něco přehlédnout, nebo podělat. Napadlo mě zítra vymontovat to nové světlo, osadit tam to staré a vyzkoušet zda bude fungovat. Ovšem ta nová světla jsou fungl nová, takže si myslím že to světlem asi nebude. Máte někdo ještě nápad co bych měl zkontrolovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec vše dobře dopadlo, chyba nebyla v konektoru, jednalo se o špatné kontakty u blinkru na světlometu (špatně osazené). Parkovačka a potkávačka při opakovaném zkoušení zajiskřila a vzdala to, takže se vyměnily obě a už to jelo. Díky všem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...