Přejít na obsah

dobrej magor ve Fabii


Galaxy64

Doporučené příspěvky

Jde o akciovku s 50-99 zaměstnanci, která patří do skupiny dalších akciovek. Hádám, že majoritní akcionáři i dozorčí rada nejspíš nejezdí ve Fabiích s firemními polepy, takže pravděpodobně obchoďák nebo tak něco.

 

Pokud byste se někdo chtěl dotázat, co tam zaměstnávají za magory, tak můžete tady: http://www.excon.cz/cs/kontakt/

 

Jestli je řízení součástí jeho pracovní náplně, tak bych neměl vůbec nic proti, kdyby o tu práci přišel, protože tohle na silnici nemá co dělat. Což se nejspíš stane tak či onak, protože jestli nepřijde na nějakou dobu o papíry, tak už fakt nevím. Že někomu párkrát za život bouchnou saze a udělá nějakou blbost, kterou by normálně neudělal, se stát může, ale to rozhodně nebyl tenhle případ. Tohle hovado by si nemělo zařídit hodně dlouho!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Wittmann napsal:

Chápu, že na někoho ten člověk může působit jako "hovado", ale je možné, že je pouze nemocný a potřebuje pomoct, už kvůli ostatním. Nebyl by první ani poslední...

 

Tak či tak, patří do vhodného zařízení a ne za volant služebního auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu trasu celou dobře znám, zrovna dnes jsem tam znovu jel. Ten kruhák v Bílině, kde to začalo,  je často hodně zasekanej a ve špičce, když vás někdo nepustí (což je běžné), je to fakt na nervy.  Jede se tam přískokem v koloně, navíc ty stejně zatížené kruháky jsou tam tři za sebou. Je to o to deprimující, že od Teplic přifrčíte po čtyřproudovce a za Bilinou zase letíte po čtyřproudovce dál na Most. Ale přes Bilinu se cukáte i půl hodiny. Je to dlohý 2,5km.

Tam, kde to magor otočil přes ručku je nedaleko od místa (200m ?), kde to před časem rozsekaly ty holky, jak se jedna zabila, když natáčely to selfíčko. Akorát že ony jely opačným směrem.

Od místa, kde začal magor vyšilovat, do jeho zastavení fízly je to 16km, vlastně stále po čtyřproudovce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak se konečně trochu posunuli dál v tomto případu https://www.novinky.cz/krimi/488884-policie-obvinila-silnicniho-pirata-ktery-na-mostecku-vybrzdil-auto-smykem-pres-rucni-brzdu.html

 

Předpokládám ale, že stejně dostane maximálně podmínku a to jestli vůbec jak už to tu bývá zvykem.

 

Editováno: , autor: ZbyšekSU
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obvineni asi podle ocekavani, jak to dopadne u soudu, to je otazka. Poustel jsem to video kamaradovi psychologovi, ktery dava prednasky z psychologie mladym uchazecum o ridicak tady v Rakousku. Video se mu natolik "libilo," ze ho v jeho posledni lekci zaradil jako nazornou ukazku, jak se nechovat na silnic. Udajne melo velky uspech u posluchacu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ukazal jsem mu to nesestrihane video s tim, ze jsme prosli cele video od uvodni situace na kruhaci a dale videl vsechno dulezite, uvodni verbalni potycku, mlaceni do auta, vybrzdovani, jak sjeli na chvili z te hlavni a on zastavil a cekal na ne az po lapeni PCR. S tim, ze jsem mu prekladal, co tam rikaji. Nektere "nudnejsi" pasaze jsme preskocili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎12‎.‎11‎.‎2018 na 13:43, motosman napsal:

Já bych očekával i obvinění druhého řidice.

Jasně že "kameraman" má svoji vinu, dle zákona Ale v těch místech se bez vzájemné tolerance prostě projet nedá, popisuji to výše. Taknějak se tam řidiči vzájemně pouštějí, pokynou si a tolerují nějaké ty chybky ostatních, není třeba vyšilovat. Kdo ta místa nezná, těžko pochopí, ale situace je tam taková, že bez vzájemné ohleduplnosti a tolerance se tam prostě projet nedá. Jezdím tudy asi jedenkrát týdně , ale situaci tam dobře znám. Tam to chce prostě klid a trpělivost. Pokud spěcháte, nebo máte ochranitelské tendence, tak tam bez konfliktu prostě neprojedete :-).

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam tudy jezdím taky, i když ty kruháky objíždím. Souhlasím s tvrzenim o toleranci, obvzlášť, když to tam poskakuje. Ale opravdu nepochopím, proč ten kameraman přejel z pravého do levého a následné zpět do pravého, aby odbočil. Mohl jet v klidu rovně a odbočit. I když z jeho slov chápu, že neví nic ani o přednosti v jízdě. OK. Proč tu paní začal za obcí opět ohrožovat a pak vybržďovat (zřejmě tu Fábii, nebo opět toho Peugeota) už nechápu vůbec. Kdyby si jich nevšímal, nic následujícího by se nestalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O jakým pravým a levým tu mluvíš? Šířka vozovky sice umožnuje jizdu vozidel na kruháči vedle sebe, ale už vjezd na kruháč je jednopruhový, ten kruháč je zamýšlen jako jednopruhový. Ano, je to o toleranci, když trouba s kamerou tam už najel, tak lidi okolo si mohli zatroubit, zagestikulovat, ale to je asi tak vše, bavíme se o situaci v obci, tedy záležitost do 50km/hod. Co ale provedl pan Vlach, to je na Chocholouška ...

45111568_10213311286601318_1585771925060190208_o.thumb.jpg.0fe31349c9ce4ffd9284514b56386599.jpg

https://mapy.cz/zakladni?x=13.7730028&y=50.5518163&z=16&pano=1&pid=35424163&yaw=3.193&fov=1.257&pitch=0.077

 

A o situaci za obcí, asi tam každý slyšíme a vidíme trochu jiný sled událostí. Nevíme, jestli kamera skutečně zrychlovala a neumožnila zařazení Peugeotu do mezery za nedaleko před ním jedoucí Fabii, to co se zveřejnilo je podle mě jasný ohrožení kamery ze strany Peugeotu, kterej se nesmyslně cpe zpátky do pravýho do minimální mezery s porušením pravidla minimálního odstupu ... V DE, AT by stačilo na pěknou pokutu pro Peugeota. Podstatný bude, jestli kompletní záznam, jak přední tak zadní kamery, policie má. Zatím je obviněn jen magor z Fabie, já osobně doufám, že tak to zůstane a pan Vlach si dlouho nezařídí.

Editováno: , autor: rayx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...