Přejít na obsah

odrena vypln kapoty motora


camarena

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu jak je na té fotce motoru vidět, že je pokapaný od oleje (pokud to není od pršení), neměl jsi tu měrku někdy špatně zasunutou (nedocvaknutou silou), čímž se tlakem oleje zvedne a jednak ti postříká motor a přijde i do kontaktu s tlumením kapoty?

Editováno: , autor: ZbyšekSU
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, potom tedy jedině zbytek mého předchozího textu s uvolněnou měrkou, ale o tom by jsi musel vědět, že nebyla docvaklá, většinou to pak je někde alespoň na té trubce kolem "polité". Jinak by se ti musela ta izolace strašně svěšovat, ale to by byla i ošoupaná od krytu motoru, což není.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že ti tam nechalo vizitku nějaký zvířátko, nejspíš kuna. V noci už je zima a když přijedeš večer, tak je motor příjemně vyhřátý a to je pro kunu jako pozvánka. Kdybys viděl, jak mám já na F2 vyžraný to tlumení, tak by ses asi divil. Taky už mi vyžraly i těsnění mezi motorem a kabinou, je tam díra jak vjezd do pískovny. Jednou mi nechaly i dáreček v podobě bobku na filtrboxu. Beru to z té lepší stránky, plechy nežerou, to už by mi z auta zbyla asi jenom louže benzínu.

 

Editováno: , autor: mambo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...