Přejít na obsah

Exteriérové doplňky


man.kar

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Tohle nikdy nepochopím. Nástupní prahy na auto jsou fajn na auta jako Fordy F150/250 kde bez nich do auta těžko vlezete, ale tady u terénního auta to snižuje světlou výšku, hůř se nastupuje a vlastně se vůbec nepoužívá, ale stejně se to na ty auta montuje ?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, je to otázka vkusu. Já bych si je na Karoqa asi nedal, ale nijak mě neuráží a dovedu si auto s nimi představit.

A i účelnost by tu jistá byla. Před pár dny jsem vezl děti kamaráda. Bylo po dešti. Kdybyste viděli, jak do auta šplhali a co vše zakopali …. :-) Pokud bych měl malé ratolesti, dovedu si představit, že bych o prazích i uvažoval ….

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já se musím zastat nástupních prahů :-) Jsou super, ale musí je člověk umět používat. Jasný, že když budu vystupovat a dám nohu rovnou na zem, tak budu mít špinavý nohavice. To se vám stane i bez prahů. Viděl jsem v zimě dost aut, co mají "vyleštěné" prahy. S prahem se vám to nestane. Taky se líp dostanu na střechu při umývání nebo s kolama. Unesou 150 resp. 300kg, takže jako módní doplněk bych to nebral, ikdyž vypadají dobře :-) Jestli snižují světlou výšku nevím, to bych musel mrknout. To jen doplnění pro žvanily, kteří si je ani nevyzkoušeli. Je to dle mého názoru účelná doplňková výbava, kterou využiji, proto jsem za ni utratil prachy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
V 26. 5. 2019 na 12:33, Hophop napsal:

Falešné výfuky za cca 1600.- Montáž dvě min. ??

A90BF1D7-206E-4F45-99DC-3B355F325186.jpeg

Jenom jsem se chtěl zeptat  jestli je nějaký rozdíl (mimo cenový) v kvalitě nebo disajnu u atrap koncovky výfuku od Milotec  a od OB Autodíly.

https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-spoilery-zadniho-difuzoru-atrapy-vyfuku-rs-design-11786cz2667/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Nemáte prosím někdo zkušenost s ochrannou transparentní fólií pod kliky dveří objednanou z Alíku? Jak to vypadá, jak to sedí, jak se to aplikuje, jak dlouho vydrží a pod?

H0c3f054e10224345900e5786c27c9de5U.jpg

Editováno: , autor: dafro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj všem,

 

tak jsem se rozhodl trochu oživit vzhled Karoqa a mám dotaz na ty, co už si koupili práh pátých dveří jak jsou po čase spokojeni. Neodírá se ten stříbrný nástřikna plastu? Já se nemůžu rozhodnout zda vzít nerezový nebo ten plastový s nástřikem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec se toho neboj. Já jako první dal "alubrush" od Miloteku. O pár příspěvků výše jsem dával i fotku. Kvalita fakt super! Určitě můžu doporučit. Myslím, že vydrží věky. Dokonce si myslím, že bude odolnější, než ten nerez. Přestal se mi tam ale líbit, tak jsem ho vyměnil za černý "basic" z OB. Tam kvalitu moc zatím posoudit nemůžu, ale mě se na autě líbí a jiný podobný jsem nenašel.  Určitě ale bude náchylnější na poškození, než ten stříbrný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...