Přejít na obsah

Cena pneuservisu


Lukitos

Doporučené příspěvky

Zdravím, kolik prosím platíte za pneuservis. Na jaře jsem byl v BESTDRIVE a 510 Kč, za přehození 4 x kompletů R16, vyvážení a 4 x pytel na kola. Použili momentový klíč a chovali se velmi příjemně a slušně ke kolům. Dnes jsem zkusil ŠKODA servis. Když pominu, že ten stejný úkon trval od převzetí auta hodinu, tak mě trošku zarazila cena 750 Kč. Dejme tomu, že kluci pečlivě vyvažovali kola a nějakou tu dobu trvalo vyčištění dosedacích ploch (pevně věřím, že to ŠKODA dělá!). Což BESTDRIVE nedělá. Velké mínus pro ŠKODA, ale je, že na kola nedali ani pytle a špinavá kola hodily do kufru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou jsem dal vydělat malému servisu u nás a bylo to za 300 Kč. Odměnou však byly vibrace ve 130 km/h. Vůbec to nedokázali vyvážit a ještě se tvářili, jak je strašně otravuji. Nakonec jsem musel do BESTDRIVE, kde to dali napoprvé. Nemám problém s 500 Kč, jen mě dnes dostalo těch 750 Kč v SA a to jsou 10 m od BESTDRIVE.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou ceny?. Mě odpadlo na letních kolech za jednu sezonu originál závaží z fabriky. Jen by mě zajímalo co s tím za ty prachy a hodinu dělají. Nebyli mě schopni ani resetovat hlídání tlaku. Ráno v 5:00 najedu na dálníci a hned vykřičník a všechno špatně ?. To teda borci z BESTDRIVE, vždy umíte reset, tak prosím hned po vyjetí. Jinak neobhajuji BESTDRIVE, jen jsem natrefil na dobrej v Břeclavi. V Brně mě před pár lety za výměnu kompletu naúčtovali 850 Kč, tak jsem se dlouho BESTDRIVE vyhíbal obloukem. Řešil jsme to přes menší servisy, než mě v jednom kluci předvedli, že neumí vyvážit kola. 

Editováno: , autor: Lukitos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je hodně potřeba zvážit,jestli malý garážový nebo solidní servis.Mohl bych napsat story,ale nemám na to čas.

Co se týče resetu pneu tak nebuďte na pracovníky servisu naštvaní.Bych Vás chtěl vidět,jak to budete umět u všech aut,které tady jezdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena v Bestdrivu asi podobná, momenťák asi dle nálady (starší auto = utahovák?) - určitě ho nemaj v ruce pokaždý. Plus ještě aspoň jednu sadu nechávám vyvažovat. Uskladnění mám svoje, pneu stojně umyté, ale bez pytle. Tlak si šteluju sám. Bez nanášení hmot na dosedací plochy, nebylo třeba. Někdy se to bohužel neobejde bez oděrky kola (přezouvání pneumatiky). Lepší servis za tu cenu asi není, maloservisy ani nemají ty zvedáky, takže se pěkně ohýbají k zemi. Vyvážení asi OK, používaj ale nejlacinější 5g závaží v páskách. Geometrii řeším tamtéž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže tyhle se koupit u distributorů nedají.Dají se koupit 5-10-5-10 gramovky,ale tohle myslím dělá přímo stroj na míru.Jinak jsou i ty malé pásky po 5g se speciální páskou,která drží perfektně a také se pěkně pak sundává.Jen ne dražší a 80% lidí to nedokáže pochopit.Co mám zkušenosti od nás,tak lidé nechtějí moc investovat,dokonce se čertí,když jim měníme styřelé ventily,že prý by to vydrželo.Bohužel-realita

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...