Přejít na obsah

Problem palubny PC a Bolero


Keso8

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých,

keďže som nenašiel ani v sekcií elektrika ani sekcií v audio/hifi taktúto tému tak som založil novú a po vyriešení keď tak zmažem.

Potreboval by som poradiť či pomocť. Pár tyždňov dozadu sa mi stalo že som naštartoval, všetko sa rozsivetilo ale palubný pc (polodot) síce svietil ale nezobrazoval vobec nič. Až keď som vytiahol kľúč zo spínačky a znovu našartoval polubný pc naskočil. Dnes sa mi stalo niečo podobné s rádiom BOLERO. Naštartoval som a rádio hralo, tlačítka boli podsvietené ale displej bol čierny. Keď som na neho klikal bolo počuť že dotyková časť funguje pretože mi to dávalo zvukovú odozvu. Skúsil som vytiahnúť kľúč zo spínačky ale nič. Až keď som auto zamkol nechal nejakú dobu kým sa všetka elektronika a riadiace jednotky "uspia" a potom znovu nasadol a naštartoval rádio už normálne fungovalo. Neviete mi poradiť kde by som mal hladať problém alebo či je takéto niečo nejaký klasický jav ? Objavilo sa to až v poslednom mesiaci. Inak auto mám už 7 rokov a zatiaľ sa mi to doteraz nestalo. Auto je Fabia 2 FL 1.4 16V rok výroby 2011.
Vopred díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Já  taky  mám  problém  roomster 2007 když  je  teplo  a  několikrát  zastartuji ( asi 20x )  zmizne  jen  to  rádio  na  palubovce horní půlka   v počítači MAXI DOT , ale  přitom rádio  je  originál  hraje a na  rádiu  se  vše  zobrazí  lak  má   . Do  druhého  dne  je  vše  OK  a vše to  funguje . Zatím  to  neřeším  mám  to  4 roky .   Prý  se  měnili  rádia    , nebo  se  přehrával  SW  přesně  nevím  .Zde  jsem   se  výsledku  nedočkal  , plno lidí  si  stěžovalo ,  ale  víc  nic  .Jak  mu to  spraví  už  jsem  nejdou ani nedají  zprávu  .  

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...