Přejít na obsah

Zkroucené brzdové kotouče RS 245


Michal-RS245

Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

 

chtěl bych se Vás zeptat po kolika km zrhuba měnítě kotouče... mě se po 40tis km zkroutil pravý přední kotouč.. destičky jsou v pořádku, ale kotouč to odnesl.. Nejezdím uplně nejpomalěji, ale RSa nebyla nikdy na okruhu a zase tolik čoud těm brzdám nedávám, proto se chci zeptat jak dlouho vydrží Vám... přijde mi trošku zvláštní měnit kotouče dříve než destičky.. nemáte někdo zkušenosti co na to Škodovka? Zatím mi bylo řečeno, že je to spotřební věc, což chápu, ale po 40tis km mít v pytli kotouče mi taky nepříjde uplně OK..

 

Nicméně pokud budu muset kupovat nové kotouče nechci rozhodně originály, protože pokud nevydrží běžnou svižnější jízdu, tak jsou docela na prd :-D nedopuručíte mi nějaké jiné kotouče? nemá někdo zkušenost třeba s těmito? https://www.bsrczech.cz/produkt/brake-discs-ebc-ultimax-218usr1877/skoda-octavia-5e-20-tfsi-vrs-2017-245hp ?

 

Díky za odpovědi,

 

Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkroutili se nám na novým služebáku kotouče po 700 km. Škodovka neřeší, spotřební věc. Ono obecně, ty disky od TRW co tam jsou (nevím, co je na RSku) jsou nějaký divný. Zatim jsem na žádnym firemáku neviděl jediný co by se sjižděl nějak rovnoměrně. Vetšinou tak 1/4 od kraje nic, pak 2/4má kontakt s deskou a zase 1/4 nic. Měníme za zimmermany nebo bremba.

Na soukr mam komplet Brembo Xtra kotouče a standard desky brembo a jsem spokojený.

Editováno: , autor: LiveBomb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...