Přejít na obsah

1.4 63kW BXW katalyzator


Doporučené příspěvky

caute,dnes se mi rozsvitil zluty vrtulnik na palubce.Napichl jsem to a ukazalo chybu 16804 - rada valcu 1: katalyzator: mala ucinnost P0420, chci vymenit katalyzator(auto ma 11 let),ale jsem trochu zmateny...Podle vseho to ma 2 katalyzatory,jeden malej u svodu a druhej normalni.Muzete mi nekdo napsat zkusenosti,ktery z nich odchazi casteji a nejlepe i poradit jakeho vyrobce vybrat(nechci original).Kdyby se nekdo moc nudil cislo dilu by potesilo,protoze kdyz hledam ja,tak spis nachazim pro roomstera nez pro dvojkovou fabku(oznaceni motoru stejne)diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najprv by som skusil zajit do servisu nech ti napichnu na diagnostiku a zistia, ci nie su zle lambdy. Urcite skontroluj aj tesnost vyfukovej sustavy. Az tak by som skusil riesit ten katalyzator.

 

Cisla dielov by som skusil radsej priamo v Skodovke podla VIN lebo katalog vyhadzuje viac variantov

Editováno: , autor: PyroSVK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Tiež som riešil tento problém  v tom čase ako ty.Už je to pre teba asi neaktuálne ale druhým to možno pomôže. Treba demontovat 2 diel výfuku s pletencom a dá s pekne pozrieť v akom stave su katalyzatory. Ja som mal rozpadnutý prvý za zvodmi.Vymenil som ale otázka je či neupchal druhý katalyzátor . Zo zadu vypadá ako nový ale tie čiastočky z 1- veho kat. predpokladám  neprešli všetky tým druhých katalyzátorom. Auto je lenivejšie a má vyššiu spotrebu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...