Přejít na obsah

Bi xenony


wagrant

Doporučené příspěvky

Zdravim

aka je teplota farby svetla  v bixenonu u superb III 2017 (3V3) ? Niekde píšu 4300k niekde 6000k Dá sa to aj nejako zistiť z výrobného čísla alebo čísla karosérie? Chcem doladiť farbu svetla v hmlovkach kupou led H8 žiaroviek aby sa to nebilo medzi sebou. Ide mi hlavne o corner funkciu nie o využitie hmlovky v hmle. 

Dakujem

Editováno: , autor: wagrant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravím, jen se chci zeptat kolik hodin nebo km vydrží xenonová žárovka? Mám obyčejné bixenony a svítí dost málo (nebo se mi to jen zdá). Najeto 185 tis. km Na fotkách dálkové a potkávací. Možná tam jsou ještě originál výbojky z výroby. 

20190810-195244.jpg

20190810-195305.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bojlere jak začala problikávat? Mě se sem tam stane, že se vypne a zase zapne. Dělá to jen levá. To stačí tedy zakoupit novou výbojku? Já se lekl, že trafo odchází. 

 

Jinak k dotazu ohledně svítivosti. Fotky dost zkreslují, ale dle fotek se zdá, že svítí dost mizerně. Já bych ale před výměnou doporučil nastavit světla malinko výše. Mě svítily do země, tak jsem je trochu upravil a svítí to akorát :). Mám to na SPZ auta předemnou a nikdo na mě nebliká.

 

A 185 tisíc, pokud jsou origo, je dost. Nové určitě pomohou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Já měnil teď výbojky na Superbu 3 resp. nechal měnit, měl jsem tam origo ještě Philips 4300k, použil jsem osram 6000k cool blue a musím říct že to je fakt znát, čistě bílé namodralé světlo které prostě líp svítí, a lépe vypadá, podobá se led světlu, kdysi jsem použil do octavie 3 neorigo výbojky 6000k a i ty svítili lépe než teď Superb s 4300k ale musím uznat že ty osram jsou fakt pěkné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Skúšali ste niekto tieto ? Vyzerajú fajn že by ladili aj k led pásikom ktoré sú belšia oproti originál xenam  z výroby 4300k

https://www.nejlepsiautozarovky.cz/xenon-whitevision/philips-whitevision-42403whv2-c1

Apropo pozeral som navod čo dával Patrik a bez zdvíhaku asi ťažko  takze asi servis. Dá sa to vymeniť aj bez demontáže podbehu ? Dik

 

Editováno: , autor: wagrant
Doplnenie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...