Twisted Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 V 14. 10. 2022 na 10:56, Seabow napsal: Je mozne dostat sa k sosovke (cocke) projektora bez rozoberania krytov svetiel? Chcel by som sa zbavit toho matneho povlaku na sosovke lebo mi to podla mna dost znizuje svietivost. Da sa vybrat cely projektor aj so sosovkou? Ak nie tak som videl nejake videa na nete ze sa dostali k sosovke zvnutra cez iny otvor a zahnutym drotikom na ktorom bola nejaka utierka to vycistili. Robil to uz niekto? Mam ponuku na vymenu projektorov DLA ale auto ma 90000 km tak neviem ci paraboly uz by boli vypalene aby sa to oplatilo a samozrejme nieje to lacny spas. Dat dole kryty a iba vycistit sosovku sa neoplati financne. Uz ma to serie lebo auto nema strasne vela km a mam tam osramy laser a nesvieti to tak ako by malo (mohlo). Že by byly projektory vypálené po 90 000 km, to se mi nezdá, zvlášť pokud používáš DRL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 @bojler no na ruznych autech asi nejvic rok. zatim dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kmen Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Ahoj. Ted jsem zjistil, že při rozsvícení na auto se mi ne nastavují bixenony. Kde může být problém? Máte někdo zkušenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Daj to najprv na diagnostiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinrx Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Ahoj, nevím jestli mám problém, ale potkávačky mi svítí hodně nízko - blízko před sebe- Dá se s tím jezdit, ale asi to není normální stav. Jde to nějak nastavit, nebo odešlo nějaké čidlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonekkk Posted August 27 Share Posted August 27 (edited) Ahoj může mi někdo poslat fotku jak svítí světla s funkci DLA? Jedná se mi o to jestli to mám Ok.přikládám foto jak to teďka mam. Na Levé straně mam přechod(schod) Edited August 27 by Leonekkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted September 8 Share Posted September 8 tak vcera som za 30 minut (bez zdvihaku ci odmontovania podbehov) vymenil vypalene xenonove vybojky za bevinsee d3s ledky. chybu to nehlasi, svieti to, v noci som to este netestoval (ma to svietit lepsie/silnejsie ako xenon) a boli lacnejsie ako nove vybojky. kedze vpredu to zakryva sosovka, tak by to mohlo prejst aj cez stk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonekkk Posted September 8 Share Posted September 8 @denialtaké jsem chtěl vyměnit za ledky ale na konec stoho sešlo… jen ti to dělá bordel ve světlech a hlavně v dálkových.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100Bubu Posted September 9 Share Posted September 9 mam ich tiež. bordel to nerobí. chyby to nehlási. ja som dal 4300K a svieti to farebne ako originál ale silnejšie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonekkk Posted September 9 Share Posted September 9 @100BubuMáš světla DLA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100Bubu Posted September 9 Share Posted September 9 ano 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted September 9 Share Posted September 9 tie bevinsee co som dal ja maju podla obalu 6000K, mali kladne doporucenie z briskoda fora, zatial som s nimi v noci nesiel, ale balenie aj samotne vyhotovenie hodnotim na vysokej urovni. a staci mi, ked budu svietit aspon rovnako ako xenony, ale podla ludi, co maju ledky, svietia tie lepsie, tak uvidim. a boli lacnejsie ako vybojky a snad aj dlhsie vydrzia. tiez mam dla s "riasami" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted September 17 Share Posted September 17 Ahoj, máš nějaké další zkušenosti? Je poznat 6k na barvě hodně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted September 19 Share Posted September 19 (edited) Zdravim, Bevinsee D3S LED. neisiel som s tym este v uplnej tme. vidim tam nejaky divny vyrez vpredu, neviem, ci to tam bolo aj pri xenonoch, ci som tam pri montazi nieco posunul alebo ci je to vlastnostou tych lacnych lediek. kazdopadne svietit to svieti a chybu to nehlasi. https://postimg.cc/7bkKQkJW https://streamable.com/kuhtvo reflektory su 8 rokov stare, paraboly v neznamom stave, predne plexi doskrabane a spinave poliaci zas doporucuju tieto, ale su drahsie https://xende.pl/2xzarniki-led-xenon-d3s-6000k-xende-germany-canbus-6-generacja-p-35.html Edited September 19 by denial 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100Bubu Posted September 19 Share Posted September 19 ja mam toto LED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted September 20 Share Posted September 20 A jaké máš zkušenosti s rozložením světla a oslňováním? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted September 20 Share Posted September 20 pri tych Bullvision pisu Power: 300W/Pair 160W High Power 80000 LM Large Lumens 150000lm este sa ti z toho neroztopili reflektory a kable, ked xenon ma 35 watt a 3200 lumenov? uz len na zaklade tych nezmyslov, neviem, ci by som si to kupil pri mojich uvadzaju Power: 35W/Bulb, 70W/Pair https://www.aliexpress.com/item/1005007271601786.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100Bubu Posted September 21 Share Posted September 21 nikto neblika a svieti to ovela lepšie. mam sksenost že netreba pozerat čísla ale počty lediek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts