Přejít na obsah

Columbus-aktualizace map


Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Ahoj, zkoušel jste někdo online aktualizovat mapové podklady do Columbus přes WiFi nebo datové spojení? Dal jsem aktualizovat jen ČR, pak se spustí stahování, ukazatel průběhu postupně dojede na 100%, ale tam to stojí klidně hodinu a nic se neděje. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Přece jen přes SD se mi to nechce tahat.

 

EDIT: Tak jsem to asi po hodině na obrazovce stahovani ČR 100% neukončoval ale přepnul na home, vypnul zapalování a odešel. No a když jsem znovu po nějaké době zapnul auto, tak už byla nová mapa. Nevím jestli to byl problém v SW, nebo si to ještě nějak na pozadí doběhlo.

Editováno: , autor: libor12
doplnění výsledku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi si nerozumíme. Pokud provádím aktualizaci přímo na Columbusu přes WiFi nebo GSM, potom si můžu vybrat regiony, které chci aktualizovat. Pokud se ale bavíme o aktualizaci přes externí paměť, potom se přes update portál stahuje celý balík. Možná při rozbalení by šlo nějaké regiony smazat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...