Přejít na obsah

Divně zobrazená chyba Front Assist


Doporučené příspěvky

Ahoj. Dnes jsem srazil srnomuta (více, vč. fotek poškození i srnečky v "mojí octě") a na displeji infotainmentu mi naskočila hláška o chybě Front Assistu. Chybu jako takovou neřeším, mám dolámaný plasty v okolí radaru (tedy je li radar opravdu v prostředku masky za tím nežebrovaným lakovaným středem) a možná je poškozenej sám o sobě. Ovšem překvapilo mě, jak je chyba hlášena na rádiu - mrkněte na fotky. Text je v pořádku, ale zabarvený jsou pneu a po zmáčknutí šipky, která ti řekne, jak problém vyřešit, ti auto doporučí dofouknout gumy a udělat set pneu. Buď to chápu špatně já, nebo mám k hlášce o radaru ukázanou grafiku k hlášce o úniku tlaku z gum..?

hláška1.jpg

hláška2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kola svítí proto, protože závada FA je závada "brzdového systému". Kdyby ta další obrazovka byla k nízkému tlaku v pneumatikách, byli by na tom obrázku vyznačeny kola černě a to které má nízký tlak bylo by oranžové (nejsem si jistý, jestli tam ta obrazovka pro nastavení tlaku není i běžně).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...