Přejít na obsah

Zvláštní zvuk při rozjezdu 1.8 TSI 4x4


jakub.v

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat, zda-li se někdo náhodou nesetkal s tím, že při mírně dynamičtějších rozjezdech převážně když je motor studený se odspoda od motoru ozve nepříjemný zvuk když je spojka v záběru. Ten zvuk je těžko specifikovatelný je to takový jednozvučný pískot, který třeba tu sekundu, dvě trvá než se spojka dostane ze záběru (při cca 1500-1700 otáčkách). Byl jsem v autorizovaném servisu a tam mě dost odbyli hned po tom, co jsem řekl, že se to neprojevuje úplně pravidelně a bohužel jim to asi při testovací jízdě nenastalo. Byl bych vděčný za každý nápad, je to dost nepříjemný zvuk. Párkrát se mi to projevilo třeba i při couvání když jsem couval do menšího kopce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Čus borci, dělá to ložisko spojky. Máš zlomenou jednu packu držici ložisko na vypínací páce. Stává se že krátce vzpříčí a taoistické o přitlačak. V servise ti vymění celou spojkovou sadu tuším že na to bylo i TPI dělám ve škodovce tak to máš od zdroje zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...