Přejít na obsah

Zamrzání infotainmentu Amundsen


Doporučené příspěvky

Jak vám rychle nabíhá infotainment, když zapnete zapalování/nastartujete? Naskočí vám rádio a parkovací kamera hned?

 

Mě občas naskočí hned. Občas na mě vyběhne škodo loga, a "bootoje" to cca 10 sekund. Někdy zase se rozběhne rádio hned, ale jednotlivé ikony nahoře nabíhají postupně i přes 10 sekund.

 

Čas od času se mi stane, že rádio hraje, ale vůbec nenaběhne telefon, navigace, prostě nic kromě rádia. Po půl minutě pak na mě vyskočí varování, že není funknční SOS volání. Musím vždycky zastavit, úplně vypnout motor, vystoupit, nastoupit, a pak se to někdy chytne. Někdy musím pár minut čekat.

 

V servisu jsem to už 2x reklamoval. Teď to jdu reklamovat po 3. Samozřejmě vůbec neví co s tím.

 

Neděje se to náhodou i někomu dalšímu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je geniální!!! Díky, tenhle fígl by mě nenapadl. V servisu mi hi nikdo z těch lepáků neporadil. V manuálu se nedočetl.

 

Jinak mám Amundsen. V servisu tvrdí, že to aktivně konzultují s výrobcem. A že se připravuje nová verze firmware právě i pro Amundsen, která by to možná vyřešila. Ale ještě není ve stavu k použití. Rozebrali mi kvůli tomu celou přístrojovku, aby zkontrolovali kabeláž. Pak konstatovali, že nic nenašli, a že předávají zákazníkovi zpět "k testování". Ještě se zmínili, že by to možná vyřešila výměna celý jednotky infotainmentu, ale že se jim do toho nechtělo protože neví, jestli by to pomohlo. To je fakt na umlácení tohle.

 

Jak nabíhá Amundsen vám ostatním? V Oktávce když zapnu zapalování, infotainment prostě hned naskočí a funguje. Tady je to loterie. Občas taky naskočí hned, občas se chová divně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

U mě to stejný. Amundsen ve Scale. Nastartuju a "načítám profil" Půl hodina cesty ke tchánům a furt načítá... Udělal to už při předávání vozu, tak prodejce odpojil a připojil baterku a že prej to bude v pořádku... Nebylo. nastoupit a vystoupit ani restartovat nepomáhá, baterku už jsem za tejden odpojoval šestkrát...Tak dneska na první reklamačce (dvě hodiny zabitýho života a ani mi nedali náhradní auto). Technik mi to po půldni sebejistě předal, že prej přehrál firmware a už to bude v pořádku. Po příjezdu domů hnedka znovu to stejný.... Tak silná nasranost. Auto za půl mega a hnedka vysraný. A to jsem kupoval nový, abych nemusel trávit život v servisech, kde si akorát naůčtujou a nic neopraví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...