Přejít na obsah

Voda ve víku kufru


ondradojc

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi,

 

Mám octavii III rok výroby 2013, začala se mi objevovat voda v tapecírunku 5. dveří. Měl jsem to rozdělané, ale nikde jsem nepřišel kudy by se tam voda mohla dostat. Ostřikovačem přes brzdové světýlko to nejde, protože by to bylo cítit, toto je čistá voda. Měl jsem to vytřené do sucha, ale jakmile prší delší dobu tak se tam voda zase objeví, při otevření kufru je slyšet jak se tam voda přelejvá a pak pomalu vytéká mezi spojema plastů tapecírunku. Máte prosím Vás někdo zkušenost s tímto problémem? Prosím o radu. 

Díky moc chlapi, s pozdravem Ondra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím všechny. 

 

Hledal jsem na fóru, zda nenajdu odpověď na můj problém dřív, než založím toto téma, ale bohužel jsem neuspěl, tak se ptám.

Mám problém, kdy po dešti nebo teď v zimě, kdy taje sníh, tak mi zatéká voda do 5. dveří OIII combi rv. 2013, kdy při otevírání víka kufru voda vytéká mezi jednotlivými díly plastového obložení víka kufru, čímž vždy vyteče dovnitř kufru a namočí jeho obsah.

Na jiném webu jsem našel, že byl nějaký problém se sváry pátých dveří, kdy na první pohled tento problém nemám, nikde není vidět žádný otvor, kudy by voda zatékala,

Je možné, že by to teklo třeba podél zadního stěrače? Nemáte někdo zkušenost s podobným problémem? Děkuji za všechny rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně ten obrázek z tématu "Voda v tapecírunku 5. dveří" z jiné části fóra jsem měl na mysli, že už jsem ho viděl a že mě se tahle dírka netýká. Žádnou podobnou dirku jsem na dveřích nenašel. Leda že by byla pod tapecem, ale tam už by se snad voda z vrchu dostat neměla, ne? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto mám něco přes rok že SkodaPlus. Minulou zimu se mi to stalo 1x a pak dlouho nic a začalo to zase až teď. Podle záznamů že Škodovky s autem na zadku nic nedělali a já zatím taky ne. Předtím jsem zkoušel reklamaci, ale "nedotáhl" jsem to tehdy dokonce, tak to zatím v autorizovaném servisu v souvislosti s touto závadou nebylo. 

Editováno: , autor: czechmates
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...