Přejít na obsah

Restart infotainmentu


phen0men

Doporučené příspěvky

Zdravím, jednou za čas mi infotainment hlásí, že se spojení přes Android Auto nezdařilo. Restart telefonu nepomáhá a tak by mě zajímalo, zda je možné při zapnutému motoru restartovat infotainment. Chyba bude v infotainmentu, jelikož při zpáteční cestě již vše funguje. 

 

1) Je tedy restart infotainmentu možný? A jak?

2) Jak dlouho trvá po vypnutí motoru, než se infotainment zcela vypne (tak aby systém infotainmentu po otočení klíčem/zmáčknutí startovacího tlačítka startoval z vypnutého stavu)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj. Měl jsem tento problém taky. Vyměnil jsem kabel k telefonu, stačí fakt že je málo kvalitní, může se jenom na chvilku oklepat a už to odpojí telefon a je problém. Koupil jsem od soudruhů z číny asi 5 káblíků a jeden funguje super už půl roku. A za druhé, stávalo se mi to, když jsem měl nepřečtenou SMS. Stačilo v menu telefón na rádiu přejít do sekce SMS a podívat se do přijatých a přečíst na displeji rádia poslední nebo nepřečtené SMS a pak se mi bez problémů telefon znova připojil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...