Přejít na obsah

Na přání sportovní podvozek s výběrem dvou nastavení


admin

Doporučené příspěvky

Citovat

Již standardně dodávaný podvozek dodává novému vozu ŠKODA SCALA velmi jisté a dynamické jízdní vlastnosti. Ještě více možností individualizace a sportovního charakteru umožňuje nový, na přání dostupný systém Sport Chassis Control. Podvozek, který je o 15 mm nižší, nabízí kromě režimu Normal také režim Sport s tužší charakteristikou tlumičů, které jsou elektronicky ovládané ventilem. To umožňuje sportovnější jízdu a intenzivnější kontakt s vozovkou. Řidič může přepínat obě nastavení v menu volby jízdního režimu Driving Mode Select, která je dodávána společně se systémem Sport Chassis Control. Volba jízdního režimu Driving Mode Select také ovlivňuje reakci volantu, motoru a převodovky a umožňuje přepínání čtyř režimůNormal, Sport, Eco a Individual.

 

Jsem zvědavej jakej ten podvozek bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
V 19. 12. 2018 na 20:00, admin napsal:

 

Jsem zvědavej jakej ten podvozek bude...

No, není to nic moc... příčné nerovnosti to vůbec nedává a při každém i menším kanálu ve městě i v malé rychlosti následuje rána až k dorazu s nepříjemným  pocitem , že upadne kolo a odejde geometrie! Mám od nova i trojkovou octávku  a ta to nedělá, je o hodně komfortnější71374139_2977754705584293_44004970476444 :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Rozmyslam o kupe scaly monte carlo.Jednou z vybavy rozmyslam o tomto podvozku.Laka ma to znizenie tych 15mm.Bol som sa s variantou tento podvozok a 17 zviest a javilo sa to vpoho.Co ale 18tka,ma niekto skusenost?Pripadne....je riziko do buducna,ze sa jedna o nakladnu zalezitost,oproti beznym tlmicom?

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...