Přejít na obsah

Auto nechce nastartovat


Jarek1985

Doporučené příspěvky

Zdravím,mužete mi poradit.Koupil jsem manželce fabii,na křižovatce jí to zdechlo.A už nenastartovala,ale baterka točí.Odtahli jsme auto bokem,ať není v křižovatce a na parkovišti ji chytlo.Jeli jsme asi 10 km a vdomění,že plovák ukazuje špatně natankovali benzín

.Po natankování nenastartovala,a po potlačení auto chytlo.U domu jí zase chciplo a do zahrady jsem ho natlačil.Při koupi mi jeden mechanik řekl,že je špatné ložisko u alternátoru- muže to být tím?Mi přijde,že altetnátor je pouze na dobíjení baterie a s tím to nesouvisí.Pořád baterka točí,ale nechce chytit.Muže mi prosím někdo poradit či startér nebo svíčky a nebo čím to muže být.Za každou radu jsem vděčný.Máme felicii,která neprošla technickou a tak jsem manželce koupil fabii,která má technickou uplně novou a po týdnu takový problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S alternátorem,nebo startérem tohle nemá nic společného. Co přístrojovka nesvítí ti stále nějaká oranžová kontrolka? Mrkl bych nejdřív diagnostikou Vagem jestli něco nepíše. Na svíčky určitě mrkni,ale může to být i palivový filtr a taky spoustu jiných věcí. Pokud se v tom neorientuješ doporučím ti: dej to nějakému mech. co ví co stím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...