Přejít na obsah

existuje SII combi 2.0 TDi bez DPF?


tulipan

Doporučené příspěvky

Ahoj, sháním SII combi v naftě bez DPF. Existuje 1,9 TDi PD s kódovým označením BKD a ta DPF nemá, ale je jich strašně málo a co jsem viděl byla katastrofa jeden vedle druhého. Proto se ptám - dělaly se kombíky s motory 2.0 TDi bez DPF? Jak se dá poznat na první pohled (kryt motoru, koncovky zahnuté dolů, atd...)? Jak je případně takový motor spolehlivý? Máte tip na nějaký pěkný kousek (origo TZ podmínkou)? Díky za každou cennou radu!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, veškeré 2litry měly DPF ať to byly 2,0TDI 103kW ještě s PD či 103+125kW s CR.

U kombi najít 1,9 a nebo 2,0 PD motory je náhoda, protože kombi byly od 10/2009 a 2,0 PD končily v březnu 2010 a 1,9TDi nahradila od modelového roku 2011 1,6TDi 77kW rovněž s DPF.

Takže koupit superba bez DPF jedině 1,9 a u kombíků to bude vůbec problém, těch bude málo, protože takové auto se 77kW nakoupil leda někdo do firmy, který tomu nerozumněl.

Ale trochu jinak - měl jsem na SII combi 293000km když šel pryč před nedávnem a DPF naprosto bez problémů. Nehledě na to, že škoda economy díl DPF stojí dneska 12.000kč, případně za 6 čištění, takže bych z toho nedělal takovou vědu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...