Přejít na obsah

Nelze spárovat BT jednotku 7P6035730L s mobilem Huawei


PetrL

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

ve své O2 1.9 TDI r.v. 2005 mám BT jednotku 7P6035730L H15 3200. Funguje na starou Nokii i na mobil Prestigio, Samsung, ale na žádný Huawei. Zjistil jsem to až v okamžiku kdy jsem si koupil nový mobil Huawei nova 3 a chtěl ho spárovat.

Problém je to, že nelze s mobilem Huawei spárovat. Vždy napíše chybu. A nebo se v hledaných okolních zařízeních vůbec neobjeví. V autě nemám maxidot a nevím, jak mohu tuto jednotku nastavit.

V setupu-> telefon na Columbusu mám jen volbu: "Obnovit výrobní nastavení". Tohle nechci použít, to bude až poslední možnost.

Můžete mně prosím poradit co mohu udělat, aby se spárování podařilo. Nebo případně poradit jakou koupit jinou BT jednotku, která bude s Columbusem a s gateway co mám v autě, spolupracovat a Huawei napáruje.

 

HandsFree v autě nutně potřebuji a na tuhle jsem si zvykl.

 

Moc díky všem za pomoc.

Editováno: , autor: PetrL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mám stejný problém mám Huawei y6 a telefon to najde, ale po zmáčknutí spojit to napíše, že telefon není kompatibilní...přitom dcery Xaomi to normálně spáruje...už jste to vyřešil? Jinak mám Octavku 2009 LK je divný, že to jiný nový tel. spáruje a můj Huawei y6 a manželky iphon ne...

Editováno: , autor: jirik.simir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jirik.simir:

 

Ano vyřešil. Jednotku BT jsem uvedl do továrního nastavení(Na Columbusu Config_> nasatvení telefonu->tovární nastavení).

Po zapnutí bluetooth na mobilu a spuštění hledání se mně objevilo zařízení Skoda_BT a to se mně spárovalo. Žádný kód to nechtělo.

Už zase mohu používat hands free. Spokojenost, šlape jak před tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde také o to, jestli má jirik.simir maxidot. Tam by třeba nějaká možnost nastavení mohla být. Já ho třeba v Oktávce nemám. Pro mě byla jediná možnost to obnovení výrobního nastavení. Fakt ale je, že nějaké nastavení možné u 7P6035730L musí být, protože před uvedením do "továrny" se mně BT jednotka hlásila jako VW_Phone a po "továrně" Skoda_BT(jak píšu výše). Ale nikdo tady ještě nenapsal, jak se to dělá. Jestli to jde nějak diagnostikou přes gateway. Nevím. Byl bych rád, kdyby sem někdo napsal jak tuto BT jednotku nastavit. Také bych si tam rád nastavil nějaký kód, aby se mně někde na parkovišti nenapároval někdo jiný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj všichni, v říjnu jsem měl P40 Lite a opravdu se mi to líbilo, kromě určitých aplikací, které jsem potřeboval, nefungovaly, hlavně až do GMS. Dívám se na vyzvednutí použitého P40 Pro, protože opravdu chci kamery, huawei matebook x pro ale chci jen vědět, zda se situace v aplikaci zlepšila? Fungují nějaké britské banky? Fungují nějaké sázkové aplikace pro fotbal atd.? Fungují aplikace jako justpark nebo uber?

Editováno: , autor: laverne
spell missing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...