Mysty Vloženo 5. leden 2019 Vloženo 5. leden 2019 (editace) Dobrý den, chci se zeptat, mohu do 1 octavie s motorem 1,6i 74kw AKL, rok 2001 tankovat palivo z Benziny s označením VERVA100? Jaký na to máte názor? Nechci to kvůli zvýšení výkonu, to rozhodně ne, ale jde mi hlavně o tu mazací a čistící složku. Už jsem tohle téma hledal, proseděl jsem skoro půl dne u PC, 80% lidí to doporučuje - čistí, maže atd, 20% lidí tvrdí, že je to blbost - zapaluje to ventily a je to zbytečné. Děkuji za názory! :) Editováno: 5. leden 2019, autor: Mysty Citovat
Pawouk Vloženo 5. leden 2019 Vloženo 5. leden 2019 Osobně bych tam lil N95 a přidával VIF benzin aditiv. Vyjde to levněji, nemusíš hledat zrovna Benzinu a víš, kolik si tam toho aditiva naleješ. Citovat
Mysty Vloženo 5. leden 2019 Autor Vloženo 5. leden 2019 Taky jsem přemýšlel, spíš mi jde o to, aby např. ta verva100 spíše neuškodila. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.