Přejít na obsah

Pipnutie po odomknuti s DO


matelkoxxl

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Mam taky problem a neviem prist na to cim to je. Nahral som to na video aby bolo jasne o co ide - https://youtu.be/_nzZ_DBhhZs

Teraz v zime sa mi zrazu stava, ze po odomknuti auto aj tak divne pipne. Stale raz, ale minule uz som zachytil, ze piplo 2 krat. Neviem ci to je nejaky chybovy kod, ktory sa mi snazi auto naznacit, ale inac mi nic nesvieti na palubovke. Obcas sa stane, ze to tak isto pipne aj po nejakej kratsej jazde a ked vypnem motor a vytahujem kluc tak vtedy to pipne.

Baterku som nabijal. Este mam urcite podozrenie, ale neviem kde to moze byt nainstalovane, ale ked som auto kupil, tak po par dnoch mi dotycny medzi recou povedal, ze v aute je nainstalovane aj GPS sledovanie, ze on ma na to firmu a ze ked to chcem dalej pouzivat ja, tak, ze mu mam mesacne platit. Ja som to nechcel a pytal som sa ho, ci mu to netreba, ci si to nechce vymontovat, ale vraj nie. No aj tak by som sa toho rad zbavil a vyhodil to. Na celnom skle mam vedla takeho vacsieho kruhoveho cuda s ledkou velkosti cca. 2 euro mince aj take male cudo velkosti cca. 20 centovky bez nejakej ledky. Moze to byt trebars ta GPS antena, alebo nejaky prijimac?

Vdaka za rady

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no neviem co to presne je, ale pametam si, ze povodny majitel mi vtedy nieco hovoril, ze alarm bol doinstalovany az neskor, ale vraj priamo v skodovke. No mam tam aj tie vnutorne cidla no ked som ich skusal, ze som zamkol auto a ostal v nom sediet, tak ked som sa pohol iba blikali smerovky ale nic nepipalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj neoriginal alarm sa da domontovat v origo servise. Co je divne je, ze od toho nemas papiere, ja musim priznat, ze u mna predchadzajuci majitel mal vsetko osefene a odstal som komplet vsetko co k autu patrilo, cize aj komplet navod na - v skoda service domontovany - META alarm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...