Přejít na obsah

Dešťový senzor


Blackrather

Doporučené příspěvky

Zdravím,

od koupě auta mám nefunkční dešťový senzor. Stěrače nefungují na automatiku ale pouze s cyklovačem. Dneska jsem se dostal na diagnostiku a je tam uložena tato závada :

 

934149 - Snímač rozpoznání deště a světla

B1366 76 [009] - Spatna připevňovací pozice

 

Automatické světla fungují normálně, pouze ty stěrače ne. Na autě bylo minulým majitelem měněno čelní sklo, jak dlouho to celé není funkční nevím. Neporadil by někdo co zkontrolovat?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejný problém, po výměně čelního skla nefunguje dešťový senzor. Dal jsem novou gelovou podložku a stále nic. Paměť závad čistá. K životu to automatické stírání nepotřebuju, ale když už to tam je, rád bych to zprovoznil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No někdo si automatiku chválí, jiný zase ne :). Taktéž bych to měl rád funkční a jestli by to jen otázka sw nastavení tak to nebude nějak závratná částka za opravu. Bohužel jsem na webu nic konkrétního o tomto problému nenašel. Ještě chvíli počkám na další reakce a jinak zajedu do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Chtěl bych se zeptat jak poznám zda mé auto vůbec senzorem disponuje. Vlastním měsíc lehce jetou O3 s poměrně solidní výbavou včetně vyhřívaného čelního skla a až dnes jsem s prvním deštěm zjistil, že se mi skla automaticky nestírají. V infotaimentu v záložce zrcátka a stěrače mám pouze automatické stírání zadního skla jinak nic....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechá se relativně jednoduše dodělat, je třeba vyměnit čidlo pod zrcátkem a spínač světel za ten s polohou auto, natáhnout kabel do BCM a nakódovat, zde na fóru je několik lidí co to za hodinu až dvě zmáknou...rozhodně bych být tebou do toho šel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...