Přejít na obsah

Prodej našich rapidů, vhodná doba, aktuální ceny aneb co na to autobazar


Novacek01

Doporučené příspěvky

Mam Rapida Spaceback 2014, 1.6 TDI, 77 Kw. Nehavarovane. 

 

Najeto 44Tisic, zaruka do konce 2018, plna serviska.

 

parkovací senzory, ALU kola, sada zimních i letních kol, vyhřívaná sedadla, klimatizace, tempomat, palubní počítač, multifunkční volant, 6 x airbag, ABS, ASR, ESP, senzor stěračů, senzor světel, automatické denní svícení, mlhovky, centrál na DO, el. okna, el. nastavitelná-vyhřívaná zrcátka, aut. stmívatelná zrcátka, originál autorádio, bluetooth, CD, AUX, USB, kontrola tlaku pneu, tónovaná skla, Isofix, kožený paket, atd.
2x orig. klíč, STK 12/2019
 
Auto je po prohlidce u autorizovaneho prodejce, ktery nenasel vubec zadne zavady. Kolik se tak muze pohybovat cena takoveho ojeteho auta?
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podívej se na auto servery (sauto atd), najdi si podobné auto , a uvidis za kolik ho tam lidi prodávaj. výkupní cena v bazaru bude cca o 20 - 40 tisic nizsi nez cca stred tech cen na inzertnich serverech.

 

pred rokem a pul jsem prodaval rapida. 1.6 TDI 66kw s automatem, výbava style + prakticky vše, co šlo naklikat. stáří bylo necelé dva roky, najeto bylo cca 45 tisíc. 

 

v bazarech byl na prodej za cca 320 000, výkup v bazaru mi za něj nabídl kolem 270 tisíc, prodal jsem ho teda za  295 přes sauto.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

V ‎16‎.‎10‎.‎2018 na 13:39, Yosef napsal:

To jste prodali dobře, to mě nabízeli 150.000,-Kč ale auto neviděli jen podle základních informací.

SkodaRapid napsal:

Tento tyden mi po telefonu rekli to stejne. Kdyz jsem s tim prijel, tak rekli, ze max 135.000,-Kč (ve dvou ruznych salonech). Rikali, ze je toho na bazaru mraky a je zajem spise o tu silnejsi verzi s sestistupnovou prevodovkou. Navic jsem to mel vic krat lakovane... Jako plus rikali, ze tam je digitalni klima.

 

@SkodaRapid Založil jsem nové téma, tam v tématu rapid vs. konkurence bychom dostali držkovou. No já počítám, že mi letos řeknou 140.000,-Kč nebo 130.000,-Kč za což nekoupím ani jetou FII o výbavě nemluvě. Přijde mi, že v těch bazarech jim nestačí rozdíl ve výkupu/nákupce a prodeji 10.000,-Kč ani 20.000,-Kč ale rovnou 30.000 - 40.000Kč. 

Editováno: , autor: Yosef
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Yosef Kdyby to vzali na dilnu a neco tam nasli, tak verim, ze me z tech 135 tisic jeste srazi...

 

Taky je mozne, ze to budou chtit prodat hodne pod cenou, aby se toho hned zbavili... Ty nabidky, ktere jsem dostal byly jakoze na protiucet. Byl jsem prekvapeny, ze na tom chteji tolik vydelat, kdyz vlastne u nich chci koupit nove auto...

 

Jinak ve vybave a najezdem jaky mam ja se to na sbazaru prodava kolem 180 tisic a vic. Myslim si, ze kdybych to chtel prodat osobne, tak za 165 tisic to jde okamzite. A 135 tisic nebo 165 tisic je sakra velky rozdil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé. To jo, to bych jim tam rapida za takové peníze co ti nabízeli také nenechal a ještě velké plus máš. Koukám, že na rapidu nemáš velký nájezd, to by mělo být v pohodě s prodejem. Já to zkoušel také na protiúčet a dokonce jeden prodejce povídal ať počkám s prodejem až na podzim. Rapid už nebude ve výrobě a poptávka po něm vzroste podobně jako u roomstera a yetiho jak jej přestali vyrábět. No nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo většinou když je to na protiúčet tak toho moc nenabídnou. zas to máš bez práce a plnou záruku oni přebírají na sebe. Mně tehdá před Rapidem taky za mou O1 ve výborném stavu nabídli směšné peníze. Zkus to dát do klasického bazaru a uvidíš, ale tahle auta našich ročníků se prodávají kolem 180 tis.  Teď jsem to zjišťoval kvůli pojistce na auto. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak nechápu nad čím se zde podivujete. Je to klasický obchod a hotovo. Snad někdo nečekal, že mu výkup vysolí aktuálně prodávající cenu? Výkup a následný prodej je zprostředkován třetí osobou a ta z toho má mít co? Jo není výkup jako výkup, někomu z toho stačí chrochtat a někdo potřebuje ještě kvičet, ale někde jsou ještě rozumný a je to taky o tom kam až se člověk nechá natlačit /jako čas prodeji věnovaný, starosti s prodejem, peníze ihned na ruku apod./ ať už to má za sebou. Ale to je každého volba a nemůže za to vykupující. Někdy je to jenom zaměstnanec plnící nastavená pravidla výkupu a firmy. Ámen B) 

Editováno: , autor: Dodi 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak já napsal do

Tukas a bylo by odpovězeno do 235 tisíc Kč

Jarov a bylo odpovězeno 220-250 tisíc Kč

Značka: škoda
Model: rapid
Motor / výkon v kW: 81
1. uvedení do provozu: 2016
Palivo: benzín
Stav tachometru: 34000
Odpočet DPH: ne
Výbava: style plus
Doplňující informace k vozidlu: + xenony

Editováno: , autor: shotik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem klasickou Fresh 1,2 63kw. Bílá barva, 16" kola, digiklima, zadní parkováky, swing.

Tu cenu 220tis jsem nechápal, tak jsem hned po ní skočil a rapida tam prodal a koupil jiného. Jo a byl to můj servis, kde jezdím asi 3 roky. Auto jsem tam ale nekupoval. A dokonce to ani neprojížděli, bylo to asi měsíc po servisu a říkali, že když to bylo servisované u nich tak je to OK :D

Editováno: , autor: Woody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Kdyz by jste prodavali rapida 2-3 mesice pred STK a pred servisnim intervalem (prohlidka + olej), sli by jste na STK a do servisu? A nebo by jste to nechali na noveho majitele, ktery si to vyridi pak za ty 2-3 mesice? Jde o to, ze kdyz bude nova STK a cerstve udelany servis, jestli bude vyssi sance, ze se to proda za vic. A nebo lidi na to moc nehledi a stejne si pak jeste ten olej vymeni sami?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Videl bych to stejne. TK spis udelat. Servis je tvoje rozhodnuti. Jestli je servis predplacenej urcite bych tam dojel. Papir mit budeš a neni tedy duvod menit olej hned znovu. Ja bych radsi koupil auto po vymene...lepe to vypada. Blby, ze na cene za auto, ktera je vetsinou zaokrouhlena na desitky si pak tu castku neprictes:rolleyes:...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Udelal jsem servisni prohlidku, novou STK, nalestil, nafotil a vystavil na sauto.cz za nejakych 180 tisic Kc. Nechtel jsem cenu moc sponovat, protoze jsem to potreboval tak do mesice prodat. Do par minut od vystaveni mi volali z AAA (jak jinak, ze:)), ze by meli zajem at prijedu. Tak jsme se telefonicky pobavili a rekl mi po telefonu, ze Rapidy meho rucniku, vybavy a najezdu vykupuji od 165 do 180 tisic. Tak jsem tam teda zajel a domluvili jsme se na 177 tisic Kc s tim ze zajistim prepis.

 

Jen pro uplnost moje vybava a motor byla:

 

- r.v. 5/2013, 1.2TSI 63kW, Ambition Fresh ExtraPlus, najeto 71600km

- Bílá nemetalická barva

- Zadní parkovací senzory

- Climatronic

- Sunset

- Asistent rozjezdu do kopce

- ALU 15" letní tak na jednu sezónu

- Zimní 15" na plechu

- Rádio Swing bez USB

- 1. majitel

- servis jen Škoda, servisní knížka

 

Xenony NE

Vyhřívané sedačky NE

Tempomat NE

Bluethooth nebo připojení telefonu NE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby nebyla čerstvá STK a servis, tak by jsi asi tolik nedostal. Osobně bych nekupoval ojetinu před STK, další starosti, čas a výdaje. Dobře  jsi to udělal (STK + servis), vypadá to lépe pro prodej a cena také pěkná. Také ti zkoušeli nabízet 135.000km. Rapida jsi jim tedy nechal na zimácích a letní přidal k tomu? Oni běžně dělají, že ty kola k autu nedávají. Hodí je na jiné auto nebo když kupujícího lámou tak nabídnou že přidají i liťáky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...