Přejít na obsah

Třetí brzdové světlo


Pitriss

Doporučené příspěvky

Tak jsem to světlo nakonec rozlousknul... a takhle kvalitně slepené/svařené bych fakt nečekal... lehce jsem to dodrbal, ale ani jedna část mi nepraskla.

Nejprve jsem nožem proškrabával drážku, ve které jsou ty dva plasty svařený a když už mě bolely prsty, tak jsem tam zapíchnul tenký nůž a pak jsem páčil proti ostří (myšleno ostří nože zevnitř světla ven v místě spoje.

A mám na obou kontaktech konektoru studeňák...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Studeňák opraven. Slepit světlo zpět jsem musel tavnou pistolí, bohužel lepidlo tuhlo rychleji než jsem ho napatlal kolem celého světla, takže po přiložení obou částí světla jsem musel vše rozehřít fénem a po dostatečném prohřátí lepidla stáhnul k sobě :-) A mám celoplošně slepeno, vodotěšnost vyzkoušena v umyvadle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Dobrý den potřeboval bych radu . Když zapnu hlavní světla u škody Felicia 1'3 tak mi svítí pořád třetí brzdové světlo. A vypadá to jak kdybych pořád brzdil. 

Když vypnu parkovacky tak nesvítí. 

Další problém mám když zmáčknu brzdový pedál svítí mi světla i přesto že jsou vypnutá ? Jaké by mohli být prosím závady a zdá se na to podívám děkuji mockrát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš někde propojeny kable koncovejch a brzdovejch světel. Buď kable nebo přímo ve světle žárovka nebo držák žárovek. Nejjednoduší je vyndat jednu žárovku a zkusit a pak druhou. Pokud to nebude tady tak pak elektrikář a proměřit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...