Přejít na obsah

Ceník Škody Scala


Yosef

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Ten polyuretanový volant fakt ...., tato výbava z toho udělá hned lepší auto.

 

 

Důkaz místo řečí, jak je ceník blbě nakonbinován-toto auto už stojí na place v ,, našem” salonu 9týdnů a i se slevou 21tis.bez zájmu, za to fabky, co máme my za 360 se tam točí. Ten nekožený volant a tablet s tlačítky plus poklice udělají z toho neatraktivní auto, za 350 je to drahé.

https://online.autobranka.cz/produkt/skoda-scala-ambition-1-0-tsi-85-kw-6-stup-mech-745363/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Hm, základní verze Ambition se základním motorem 1.0 Tsi 70 kW hupky, šupky navýšena o cca 20.000,- Kč a tak to bude asi napříč celým portfoliem. Zajímavá filozofie, fabrika stojí, prodeje stojí, tak to zvednem, třeba se to bude prodávat lépe, ne? Nebo že by příprava na stálé pomalé zdražování k podpoře prodeje elektromobilů, tak jak to nám bylo již dříve naznačováno? No vzhledem k tomu, že řada podniků zatím dnes nevydělává a řada lidi mohou být bez práce a tím pádem nižší kupní síla, tak zajímavá cenová politika. Mě tedy v politické ekonomii učili, že v době recese ceny spíše stagnují, nebo i klesají. 

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvysia cenu a potom daju vacsiu zlavu a ludske vnimanie bude, vaaaw, aku zlavu som dostal :) Na druhu stranu pojdu skladovky prec. Uvidime kazdopadne to budu tazke casy a tie auta sa tak predavat nebudu. Takto realne sa neuvidi sila predaja scaly koncom roka a uspech/neuspech modelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schválně jsem si naházel konfiguraci kterou jsem si objednával minulý rok (03/2019) a aktuálně bych byl + 39 000 Kč. To je relativně dost. Ale jak píše @csabac, možná dají větší slevu na prodejně (v době koupě jsem se při poptávkách dostal na 5-7 % dolů).

Editováno: , autor: Michal Tvrdík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si srovnával cenu mého auta koupeného před měsícem ( G-tec) , cena auta vyšší o 20.000,- + paket Dynamic vyšší o 500,-, + mobilita plus o 7000,-Kč, takže zvýšení u mého vozidla o 27500,-Kč. Panečku, teď se to bude prodávat .

Editováno: , autor: Skodascalacng
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten tvůj druhý bod vormene,  by snad u nás v republice zatížené slevami a akcemi dával nějaký  smysl, ale ten první by byl  manažerskoobchodní nesmysl, to snad ani jim nevytanulo na mysl, pokud ano, tak to by byli naprostí sebevrazi!

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, asi musi mít ve Skodovce nějaký zamer, věnuje se tam cenotvorbě určitě dost lidi, takže jestli je trápí emisní pokuty, kurz eura nebo elektroauta nevim. Jenze až jim dorazí čísla za Q2, situace může byt radikalne jiná. Podle mě zrovna teď nejde o šťastný krok, dávalo by smysl, kdyby se snazili zakazniky naopak motivovat ke koupi po tech vsech karanténach. Na autě typu Scala dělá cca. 30k hodně a hlavně zákazníci teď budou mít jiné starosti, než kupovat auta. Takže pokud tím chtěli ještě vice omezit současnou  omezenou poptávku po autě, co se tak moc dobře neprodává, good job ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možno bude škodovka ist cestou myslenia ako pisali vyžšie , že daju akože vačšiu zľavu na predajni a ľudia sa potešia čo všetko dostali.

No a ešte druha možnosť predpoklad , že ľudia sa budu bať o peniaze a rasej budu investovat do auta ako by mali prist o uspory (aj ked investic do auta je zla investicia),

Automobilky si dali pauzu a tak zisky treba dohnat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moze byt i to, ze ceny stanovili optimisticky pred covid-19 a uz to nestihli korigovat po dopadoch tohto hnusu. Mozno sa dockame zmeny ceny i skor. Osobne, ja by som scalu nebol kupil ani predtym za povodnu cenu so zlavou predajcu-6%. Ani 12% zlava, co bola avizovana pre pravnikov cenu u nas nespravila pre mna dostatocne atraktivnou voci konkurencii. Nebyt tej predvadzacky a cca 20%zlavy by som asi scalu nemal. Takze pri predstave, ze ta ista vybava stoji o 20-25t Kč viac uz fakt nevidim zmysel scalu kupovat. A hlavne po tych skusenostiach s nou. Teraz nemyslim zavady, ale i ten podvozok a komfort. Nie je to zrovnatelne s autom v tej kategorii. Ta cena je prehnana a to sa uz blizi k focusu, ktory tiez ma cenu prehnanu, no podvozkovo a komfortom jazdy je lepsie na tom. Kazdy zakaznik ma nejaku psychologicku hranicu danu moznostami svojej penazenky a svojho vnutorneho presvedcenia, co je ochotny za to dat. No ak konkurencia tiez nepojde hore, tak ta psychologicka hranica pre scalu je teda dost nerealne a vysoko nasadena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...