Přejít na obsah

Neoriginální radio


Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřeboval bych prosím radu, mám Fabii druhé generace rok výroby 2013. Koupil jsem si 2Din rádio a couvaci kameru. Ale když zařadím zpatecku , tak se na rádiu neukáže kamera, musím ji zapnout ručně. Dle informací od prodejce potrebuju dovézt signál od zpatecky do radia (reverse Inn). Nevíte kde ten signál seženu? A případně jak ho dotahnu do radia? Děkuji za pomoc. Koudelka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten "signál" je prostě palubní napětí a obvykle se bere od světla zpátečky. Analogové drátové kamery k tomu často mají zvláštní kablík s dodatečnou žílou, viz např. červené cancourky zde nebo zde. U bezdrátu se holt musí natáhnout kablík zvlášť a potom lze uvažovat místo tažení zezadu od světla i o napojení se na svazek někde vepředu.

Editováno: , autor: JayBee1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedodals žádné informace o rádiu (výrobce, typ), ale nejspíš to bude na detekci stavu ruční/parkovací brzdy. Některá rádia mají kvůli bezpečnosti některé funkce zablokované, pokud je auto v pohybu (klávesnice apod.). Že auto v pohybu není, zjišťuje rádio právě pomocí kontaktu "brake", který se myslím připojuje na napájecí drát spínače ruční brzdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...