Přejít na obsah

Columbus si dělá tak nějak co chce


Doporučené příspěvky

Zdravím vás, mám pár takových problémů se svým Columbusem v OII RS, 2.0 TFSI. 1) Normálně by se měla navigace sepnout po otočení klíče do 1. polohy, ovšem to se u mě stává jen občas, otočím klíčem a navigace je stále vypnutá, musím zapínat manuálně tlačítkem, objeví se logo Škoda, rozsvítí se tlačítka po stranách která ale během chviličky zase zhasnou, radio se spustí a vše maká jak má. Po nějakých 20-40 minutách jízdy se tlačítka opět rozsvítí a vydrží tak až do vypnutí auta.

2) Vůbec se nezobrazuje nastavování klimatizace, parkovací senzory apod.

3) Když stisknu tlačítko map, většinou navi absolutně netuší kde je, jsem v Praze a navi ukazuje, že jsem někde úplně mimo Prahu, s tím spjato je také, že se mi na maxidotu neukazuje azimut a když už ukazuje tak úplně blbě?.

4) Při zaparkování a vypnutí auta, vytáhnu klíč a navi by se měla správně vypnout s tím, ale u mě zůstane stále aktivní dokud ji nevypnu opět manuálně tlačítkem, jak zamknu auto, tak vše zhasne, ale na navigaci stále svítí tlačítka.

Ze stránek Škody sem zkoušel stahovat nový SW, ale ani to nezná moje VIN, reset přes ty čtyři tlačítka taky nepomohl, odpojení baterie též ne.

Mockrát děkuji za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, Tawy napsal:

Hmmm., myslím, že se budeš muset rozloučit. Byla od výroby nebo domont.?

 

No, to právě netuším ?‍♂️?spíš mi přijde divný, že na sobě má napsáno Škodaauto, ale nemá uprostřed nahoře napsané Columbus, když sem to vytáhl ven, tak ze zadu je normálně samolepka Škoda auto, made in czech republic atp. ?jestli se nebude dát zachránit, tak se nedá hold nic dělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...