Přejít na obsah

Scala a konkurence


Jan R.

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Jiná cesta konkurence......neříkám ani špatně ani dobře.....jen si myslím, že spousta lidí by dala přednost jednoduššímu a levnějšímu vozu, před dražším, ale zase nabitým moderními technologiemi.....

https://www.autorevue.cz/hyundai-i30-nove-koupite-nejlevneji-v-historii-scala-by-se-mela-jeste-ucit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To v Nošovicích dost klesli, oni tvrdili že i30 je konkurence Octavie III, nikoli Scaly.

Jedna věc jsou tyto novinové články, druhá realita když přijdete k nim na saloon a chcete se tím svézt aby jste to koupili. Naprostý nezájem.

U škody se sice též nehýkají nadšením že jste si přišli pro jedno auto, ale nabídku udělají a když hodně chcete tak se i svezete.

Sem rád že mam zas na 5 let pokoj, to doprošování mne moc nebaví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne i30 nie je stavana pre ludi s detmi. Prezentuje sa to ako hatchback s peknym cca 400l kufrom, no priestorova katastrofa. S octaviou sa to moze tak porovnavat po priestorovej stranke s max o1.

S obchodnikom som ja problem nemal ani s ponukou. Dokonca bol aj uprimny a pravdivo potvrdil to co som cital, ze mozem oproti skode, astre cakat vyssiu spotrebu u diesla. Problem i30 je podla mna jednoznacne priestor.  Ked som sadol za seba, mal som cca 6-7cm miesta od kolien po sedak. V astre j mam cca 10, astra k mala 13, scala 17. Nevraviac o par detailoch co ten pocit stiesnenia este umocnovali. Kudor pekny, ale na scalu to nema. Co by som u nich videl ako plus, bolo spracovanie interieru, ergonomika a kvalita. Nemyslim si, ze scala je na tom zle, ale i30 mi prisla ergonomickejsia. Ale k tomuto sa vyjadrim vo vlastnom vlakne, ked cosi zajazdim. Po 2t km na scale este nejdem robit podrobnu recenziu :D

Velke plus i30 je ta zaruka bez obmedzenia km. To som si podrobne predebatil, co to vsetko zahrna i podmienky a to bol najvacsi tahun u nich. U mna ale z porovnanych aut, bola i 30 posledna. Mozno to umocnil i dojem, ze predtym pol hodinu som bol v skodovke a tam scala proste bodovala. Priestor, kufor, detsky bicykel a ine veci na test co som priniesol hltala o 106 :) tie iste veci pri i30uz davali zabratz a bol to tetris. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvidí se, co registrace na konci roku. Nedávno jsem viděl nabídku i30 za 300 + 16 zimní kola a výkupní bonus. Tz. za 250 nové auto bez filtru, tubroefektu a mraky p.. kolem toho za to není ani Fabia. Pro 2 na cesty kolem komína lepší řešení v ČR asi teď není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to zvezenie pocujem prvy krat, ze by s tym bol problem ist na skusobnu. ja som s tym nikde nemal problem. akurat v skode v jednej mi vraveli, ze mam prist dalsi den, lebo auto je stiahnute na nejakej akcii, kde ho prezentuju. ale tak to pri novinke beriem ako samozrejmost. 

jedine v com mi nevyhoveli, bolo zapozicat auto na noc s tym, ze pred zaverecnou by zapozicali a  druhy den rano by som im ho vratil. chcel som to na nocnu jazdu skrz lediek. teda okrem opla kde ma poznaju a dali mi auto na noc domov, aby som vyskusal led matrixi bezproblemov. ale zas to beriem uz ako poziadavku nad ramec, no z mojej strany je to tak, ked za nieco uctuju dost vysoky priplatok rad by som to niekde i vyskusal realne

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fabia se dá s bonusy v MPI Active sehnat kolem 220tis. Ale ano, i30 za 250 je dobrá nabídka, pokud někomu stačí hodně ořezaná výbava a dýchavičný motor. jak chce člověk něco "více", cena letí nahoru (ale to není výtka, to je u všech modelů a značek).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...